iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
15 gr somon balığı
5 adet dilimlenmiş zeytin
1 çay kaşığı fesleğen
Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri
Yarım domates
1 adet taze soğan
Yeteri kadar tuz, beyaz biber
1 su bardağı beşamel sos
Yarım çay kaşığı toz muskat
16 paket fıran makarna (yarım kiloluk paketin 16 sı)
15 gr fener balığı
15 gr lüfer
1 su bardağı fesleğenli domates sos
16 bağ taze nane
HAZIRLANIŞI
Fırın makarnayı haşlayın ve süzdürün Soğan, sarımsak ve kuşbaşı doğradığınız balıkları bir tavada soteleyin İçerisine taze soğan, doğranmış domates, fesleğen ve zeytin ilave ederek harç yapın Bu harç ile haşladağınız makarnayı karıştırın
Üzerine beşamel sos ve rende kaşarı koyarak fırına verin Fırından çıktıktan sonra düz bir servis tabağı içinde, domates sos ve taze nane iie süsleyerek servise sunun
15 gr somon balığı
5 adet dilimlenmiş zeytin
1 çay kaşığı fesleğen
Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri
Yarım domates
1 adet taze soğan
Yeteri kadar tuz, beyaz biber
1 su bardağı beşamel sos
Yarım çay kaşığı toz muskat
16 paket fıran makarna (yarım kiloluk paketin 16 sı)
15 gr fener balığı
15 gr lüfer
1 su bardağı fesleğenli domates sos
16 bağ taze nane
HAZIRLANIŞI
Fırın makarnayı haşlayın ve süzdürün Soğan, sarımsak ve kuşbaşı doğradığınız balıkları bir tavada soteleyin İçerisine taze soğan, doğranmış domates, fesleğen ve zeytin ilave ederek harç yapın Bu harç ile haşladağınız makarnayı karıştırın
Üzerine beşamel sos ve rende kaşarı koyarak fırına verin Fırından çıktıktan sonra düz bir servis tabağı içinde, domates sos ve taze nane iie süsleyerek servise sunun