Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz mahsulleri sufle

Deniz mahsulleri sufle

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
4 kişi için
3 adet orta boy soyulmuş patates
250 gr muhtelif balık filetosu
1 adet ince zar biçiminde doğranmış dolmalık biber
1 küçük soğan ince doğranmış
½ diş sarımsak
1 tutam karabiber
½ tatlı kaşığı tuz
az hindistan cevizi
1 çorba kaşığı margarin
2 kahve fincanı rende gravyer
4 yumurtanın beyazı
4 yumurtanın sarısı
2 kahve fincanı beyaz şarap


HAZIRLANIŞI
Balıkları küçük zar biçiminde doğrayın Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırın soğanı ve biberi ilave edip 12 dakika kavurup balıkları, biberi, tuzu ve beyaz şarabı ilave edin Kapağını kapatıp ağır ateşte 78 dakika pişirip ateşten alın Bir süzgece boşaltıp suyunu tekrar tenceresine koyarak içinde çok az bir miktar kalıncaya kadar kaynatarak çektirin Ateşten alıp muhafaza edin Patatesi temizleyip dörde bölün 2030 dakika haşlayıp süzdürün karıştırmadan bir kalburdan geçirip tenceredeki çektirdiğiniz balık suyunun içine koyun Balığı ve yumurta sarılarını hindistan cevizini ilave edip bir kaşıkla iyice karıştırın Yumurta beyazını bir çırpma teli ile çırparak koyu bir köpük gibi iyice kabartın Bir kevgirle karıştırarak patatesli balığın içerisine yedirin 4 adet birer kişilik sufle güvecinin içlerini tamamen yağlayıp içlerine galeta tozu serpin Sufle harcını ağız hizalarına kadar doldurup iyice kabarıp renk alıncaya kadar hızlı ateşli fırında 1520 dakika pişirip servis edin
 
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt