Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Seki her geçen gün eriyor! Son hali şaşırttı

Deniz Seki her geçen gün eriyor! Son hali şaşırttı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
unlu_sarkici_deniz_seki_fit_halini_paylasti_1623053528_9494.jpg

Son yıllarda başı kilolarıyla dertte olan Deniz Seki, istediği görünüme geldi. Adeta küllerinden doğan Deniz Seki, son dönemde verdiği kilolarla gündemden düşmüyor. Sıkı bir diyet programı yapan ve harfiyen uyan şarkıcı, fit olmuş karesini paylaştı. İşte detaylar...
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz nisan ayında Nişantaşı'nda görüntülenmiş, beslenme uzmanı Şeyda Coşkun'la çalışmaya başladığını 3 ayda 25 kilo verdiğini söylemişti. Son dönemde fit görünümüyle sosyal medyada en çok konuşulan kişilerden biri olan Deniz Seki, yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

VFwSw_1625125763_8686.jpg

Seki, artık kendisini daha sağlıklı ve zinde hissettiğini söyledi: "Aynadaki görüntüm beni mutlu etmemeye başlamıştı. Zayıflamak konusundaki temel motivasyonum buydu. Şeyda sihirli değneğiyle hayatıma dokundu."

Zkdsn_1625125652_2633.JPG

Deniz Seki, hakkında merak edilenleri anlattı. Geçtiğimiz günlerde 'İbo Show' programına katılan Deniz Seki, sunucu İbrahim Tatlıses'in kendisine yönelik "Davul gibi olmuşsun, zayıflamamışsın" sözlerine açıklık getirdi.

AmqO5_1621067840_4551.jpg

50 yaşındaki popçu, "İbrahim Tatlıses programında size 'Davul gibi olmuşsun, zayıflamamışsın' dedi. Kırıldınız mı?" sorusuna da yanıtladı. "Hayır, o bana şaka yaptı yahu. Ben ona 'Artık sizin aşkınız çocuklarınız, torunlarınız, kızlarınız' dedim. O da sinirlenip bana 'Davul gibi olmuşsun!' dedi. Şaşırdım 'Aaa ben mi!' diye. Sonra hemen çevirdim, 'İbrahim Abi halen çok yakışıklısınız' dedim. O da 'Sen de 50 kilosun' diye karşılık verdi."

0Ofti_1621067826_7105.jpg

OLAYIN GEÇMİŞİ

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla magazin gündeminden düşmeyen Deniz Seki İbrahim Tatlıses'in programına konuk oldu. Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl ve İrem Derici gibi isimlerin yer aldığı programda İbrahim Tatlıses'in sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Deniz Seki sosyal medyada da gündem oldu.

"HANİ ZAYIFLAMIŞTIN?"

Verdiği kilolarla adından söz ettiren Deniz Seki İbrahim Tatlıses'in sözleri karşısında adeta şoke oldu. İbrahim Tatlıses'den Deniz Seki'yi "Hani zayıflamıştın! Davul gibi olmuşsun!" sözleriyle şakayla karışık göndermede bulundu.

NfxNG_1618696683_9709.jpg

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt