Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Deniz Seki Sen Yoksun Ya Şarkı Sozu

Deniz Seki Sen Yoksun Ya Şarkı Sozu
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Deniz Seki Sen Yoksun Ya şarkı sozleri

Deniz Seki Sen Yoksun Ya şarkısı sozu

Sen yoksun ya
Varsın aslında
Hava gibi sarıyorsun dort bir yanımı
İcime doluyorsun her solukta her solukta her solukta
Sen yoksun ya
Varsın aslında
Hava gibi sarıyorsun dort bir yanımı
İcime doluyorsun her solukta her solukta her solukta
Şimdi sen uzaktasın ya sevgilim
Oylesine yakınsın bana aslında
Dolaşıp duruyorsun her saniye
Damarlarımda damarlarımda cağlayan kanda
Şimdi sen uzaktasın ya sevgilim
Oylesine yakınsın bana aslında
Dolaşıp duruyorsun her saniye
Damarlarımda damarlarımda cağlayan kanda

Similar threads

Deniz Seki Benim Dunyam Şarkı Sozu Deniz Seki Benim Dunyam Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Sen benim icimde bir korkulu ruya Her gun sevip sardığım bir hulyasın Yokluk ateşten gomlek sensizlik olum gibi Ruyam hulyam benim dunyamsın Kanımda canımda alın yazımda Bir sen varsın bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Duman Sen Yoksun Diye sozleri Duman Sen Yoksun Diye şarkısı sozu Duman Sen Yoksun Diye şarkısının sozleri Sen Yoksun Diye Yine bulutlar seyrini unutmus Semaya baksana matem mi tutmus Gokte ne ay var ne de bir yildiz Her taraf karanlik ve issiz Sen yoksun diye, sen yoksun diye Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Atiye Deniz Yoksun şarkısının sozu Atiye Yoksun şarkı sozleri Sabahın dibi oldu Ortalarda yoksun Tenimi bıraktın Nefesimden yoksun Ne edeyim simidimi Peynirinden yoksun Ne edeyim besteyi Sozlerinden yoksun Bi bilsem yerini Toplarım inekleri Sutun kapında dolsun Bi duysam sesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Deniz Seki Soyadımı sen yaz şarkısının sozleri, Deniz Seki Soyadımı sen yaz şarkısı sozleri, Soyadımı sen yaz Deniz Seki Caresizlikten doğarmış buyuk hatalar Ve caresiz insanlar etrafımızda Gulmedi yuzum hadi guldurun dostlar Bugunlerde size cok ihtiyacım var Neden niye beni bulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Tuğba Ozerk Aklımda Sen Varsın Şarkı sozleri Aklımda sen varsın şarkısı sozu Tuğba Ozerk Tuğba Ozerk Aklımda Sen Varsın Şarkısı sozleri Hasret Sardı Dort Bir Yanı İcim Titriyor Bakma Sevdalı Ya Ayrılığa Alışmalı Yada Oturup Hasrete Karışmalı Cek Bi Okka Acı Ordan Kan Durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt