Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Seki Tahliye Olduktan Sonra İlk kez Konuştu

Deniz Seki Tahliye Olduktan Sonra İlk kez Konuştu
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Deniz Seki Terhis Olduktan Sonradan Ilk Olarak Konuştu Yaklaşık 7 ay cezaevinde yatan Deniz Seki, cezaevinden çıktıktan sonra öncelikle konuştu: 1548647289 1548647289 denizsekitahliyeolduktansonrailkkezkonustu5c4e7b7eb5d76denizsekitahliyeolduktansonrailkkezkonustu5c4e7b7eb5d76 denizsekitahliyeolduktansonrailkkezkonustu5c4e7b7eb5d76 ** Arkadaşlar Bütün dokuz aydır mikrofunumdan ayrıyım Şu lahza benim için fazla kayda değer Sizler de benim kadim dostlarımsınız Sizleri şarkıyla kucaklamak istedim ** Heyecanımı affedin ne olur Yaklaşık dokuz aydır kamerealardan uzak yaşıyorum Desteklerinizi hiç esirgemediniz Hepinize çok teşekkür ediyorum ** Gerçekte söyleyecek çok şeyim değil Şarkılarımdan başka söyleyecek başka şeyim yok Heyecanımı mazur görün Benim asıl dilim müzik Ne diyim ** Bu şarkıyı kalbim için yazdım Çünkü kalbimi çok üzdüm Artık kalbimi üzmek istemiyorum O benim için çok kıymetli ** hemen fazla ayrı bir Deniz'im ben ** Deniz olarak gittim, okyanus olarak döndüm ** Çok olağandışı bir yolculuktu Maneviyatı fazla yüksek İçinde hayata dair fazla tecrübeler var O yüzden özgürlüğün kıymetini bilin ** Kitap yazmayı çok isterim İnşallah önümüzdeki günlerde biriktirdiğim notlarımı düzenleyeceğim Lakin bunun için fazla çalışmam lazım ** Orada kendimi yalnız hissetmedim Çok kocaman bir ailem var Onlarla gurur duyuyorum İki kardeşim annem akrabalarım halalarım o kadar büyük bir nefes ancak ** aynı zamanda sevenlerim hayranlarım Onlar da benzer çileyi çeker gibiydi O mektupların tümü çekmecemde ** Mektupları tekrar tekrar okudum Kendimi yalnız hisssetmeme fırsat vermedi ailem Şarklılarım da beni yalnız bırakmadı Meğer ne kadar fazla seviliyormuşum Ne değin vefalı arkadaşlarım varmış Hiç ummadığım dostlarım oldu Orası sırat köprüsü gibiydi ** Aşk benim için vazgeçilmez birşey Aşk olmadan hayat yaşanır mı Ben aşka aşığım hemen özgürlüğe aşığım ** Ben değiştim herşeyden önce hemen hayatımı yeniden açıklama aşamasındayım Beni çok heyecanlandırıyor ve farklı kılıyor Bir taraftan çok yıkıntıilginç bir hayat hikayesi Bir taraftan da Allah'ın sevgili kuluymuşum Ben sizleri orada hep seyrettim Dokuz aydır sizlerden uzaktım ** Komple bir başkalaşım içindeyim Böyle olsun istedim Böyle olmasını uygun gördüm Eski ekibimle 7 takvim bir hukukumuz var Onlar bana küs değil Reel müzisyenler birbirlerine kırılmazlar Uyuşturucuyu ne dek vakit kullandınız? id Bu soruyu duymamış kabul ediyorum Sorulmamış kabul ediyorum Estetik operasyon iddialarıyla ilgili ** Evet böyle bir operasyon geçirdim Ama bu ne estetik, ne toplatma ne de diğer bir şey Arkadaşlar vücudumda bana ait olmayan hiçbirşey istemiyorum Bu naçizane kabul ederseniz kendimce aldığım bir karar Yapılan sadece protezlerimden kurtulmak istediğim bir operasyondu Bunu bu dek büyütmenin alemi yok Son derece dürüst olduğumu da biliyorsunuz Böyle haberlerle ilgilenmek istemiyorum Uyuşturucu gibi can sıkıcı bir suçlamayla cezaevine girdiniz Uyuşturucu karşıtı kampanya yapılsa katılır mısınız? * * Bunun cevabını henüz verdim Bedelini çok ağır ödedim Gençlere vereceğim mesajı da şarkılarımla vermeyi düşünüyorum Yaşadıklarınızın Ah aldığınıziçin başınıza geldiğini hiç düşündünüz mü? Yüce Allah'a bunu sordunuz mu? * * Hiç kimsenin kalbi, özgürlüğünün elinden alınacağı kadar kırılmaz Yaşadıklarımın, herhangi birinin ahıyla olabilecek bir şey olmadığını biliyorum Çünkü Allah'ın sevgili bir kulu olduğumu düşünüyorum  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,342Kullanıcılar
blackxsSon üye
Üst Alt