Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Deniz seki ve hüsnü ayrımı değilmi?

Deniz seki ve hüsnü ayrımı değilmi?
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Deniz seki ve hüsnü ayrımı değilmi? DENİZ SEKİ VE HÜSNÜ AYRIMI DEĞİLMİ? 1548612924 1548612924 denizsekivehusnuayrimidegilmi5c4df541f0ae7denizsekivehusnuayrimidegilmi5c4df541f0ae7 http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaralarnada&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ, BİR ZAMAN İLİŞKİ YAŞADIĞI DENİZ SEKİ’NİN HABERTÜRK’TE KATILDIĞI CANLI YAYINI ARAYARAK DUYGULARINI DİLE GETİRDİ İKİLİNİN KONUŞMASI AYRILDIKLARI İZLENİMİ VERSE DE BUNU KABUL ETMEDİLER Habertürk’te Saba Tümer’in sunduğu programa şarkıcı Deniz Seki misafir oldu Hüsnü Şenlendirici, naklen yayın esnasında Saba Tümer’i cep telefonundan aradı Tümer, birincil aramada telefonu açmadı Şenlendirici bu sefer mesaj atarak 'Deniz’i yaşamak her şeye değerinde' yazdı Hüsnü Şenlendirici, aramayı sürdürünce bu sefer Saba Tümer canlı yayın esnasında cep telefonunu açtı ve mikrofonu aracılığı ile Hüsnü Şenlendirici’nin sözlerini izleyenlere dinletti Basında haklarında çıkan haberlere tepki belirten Hüsnü Şenlendirici, yaşadıkları ilişki yerine müzik çalışmalarının haber yapılmasını özlem ettiğini belirtti Deniz Seki, Şenlendirici’nin telefonu ile azıcık gerilirken 'Reklam falan değil mu sizde?' diyerek konuşmayı alıkoymak istedi Oysa Şenlendirici içindeki dökme konusunda kararlıydı ve canlı yayında şunları söyledi: 'Bir sürü şey yaşıyoruz, 1,5 sene oldu İnsan yaşadığı şeylere deymediğini düşüncese zaten bu değin şeyi yaşamaz Bunlar içime de geliyor, inşallah bu değin şeyi yaşadığımıza bizim içimizde deyiyor, devamında da değerinde, hayırlısı olsun' Saba Tümer, bu hissi sözler üzerine 'Çok da duygusal bir dönem, ağlarım ben şimdi' derken, Şenlendirici, 'Ağlayacak bir şey değil bu konuda yaaa Biz ağlamıyoruz Dimdik ayaktayız İnşallah hayırlısı neyse o olsun' diye konuştu Saba Tümer, bu sözler üzerine Deniz Seki’ye 'Siz ayrıldınız mı?' sorusunu yöneletti Seki, 'Yok' diyerek net bir yanıt verirken Şenlendirici de ayrılık olmadığını açıklama etti Magazin basınında aralıksız haberlerinin çıkmasına sitemde bulunan Hüsnü Şenlendirici, 'Aylardır bizi araç gereç yapmaya hala devam ediyorlar Çünkü bizim iyi olmamız, bir tarafla iyi olmamız işlerine gelmiyor Yaşanmışlıkların adına bir tarafı rencide etmeden bunu söylemeye çalışıyorum Çünkü hala o sorumluluğu üstümde taşıyorum Ama bunu anlamamaya amaçlamak insanların hoşuna gidiyor ve bundan rant sağlıyorlar Hala bunu devam ettirmeleri çok ayıp Onlara buradan bütün en iyi dileklerimi hepsine gönderiyorum Yeter artık bizden para kazandıkları Lütfen herkes kendine başka araç gereç arasın' dedi Deniz Seki, bu konu hakkında tanımlama yapmaya niyetli olmadığını belirtse de Şenlendirici’nin sözleri üzerine şu ifadelerde bulundu: 'Hepimiz yaşını başını almış insanlarız Bu dek Türkiye’nin gündemine oturan, bu değin değişik ne yaşıyoruz bilmiyorum Başka sektörde de bizim yaşadığımız şeyin bir benzerini yaşamış var Ahlak olarak bazı şeyler dürüst değil, fakat bunun muhakemesini yapamıyorsun Zaten muhakemesini yapınca o meslek aşk olmaktan çıkıyor Bizim özel yeteneklerimizin, gerçekten hayatımız olan müziğimizin önüne geçmeye başladıysa bir takım şeyler, özel hayat denilen şey, o vakit müdahale etmek gerekir'  

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt