Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Seki'den mesaj

Deniz Seki'den mesaj
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Deniz Seki'den mesaj Menajerinden sevenlerine kendisi ile ilgili haberler gönderen şarkıcı Deniz Seki neleri özlemiş ve neler istemiş haberimizde HAPİSTEKİ SEKİ'NİN TEK ISTEĞI 1548642829 1548642829 denizsekidenmesaj5c4e6a12d966ddenizsekidenmesaj5c4e6a12d966d denizsekidenmesaj5c4e6a12d966d DENİZ SEKİ’Yİ CEZAEVİNDE ZİYARET EDEN MENAJERİ GÜRAY ÖZBEK ÜNLÜ ŞARKICIDAN HOŞ MESAJLAR GETİRDİÖZBEK, “SEKİ HERKESİ ÇOK ÖZLEDİ ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN DUA ETMENİZİ İSTEDİ DEDİ Hayranları, kokain içmek ve başkalarına ihtiyacı karşılamak suçlamasıyla 13 Şubat'ta gözaltına alınan sanatçının 1 Temmuz'daki 39'uncu doğum gününü gıyabında kutlayacak 4 aydır cezaevinde bulunan Seki ise kendisini ziyaret eden menajeri Güray Özbek vasıtasıyla hayranlarına mesaj gönderdi ADALETE GÜVENİYOR Yoğun çabalar sonucu, savcıdan alınan izinle ünlü şarkıcının yanına gidebildiğini gösteren Özbek, Seki’nin hayranlarına şöyle seslendi: Deniz Seki'nin moralinin ister istemez düşük olduğunu gördüm Lakin onun Türk adaletine güveni bütün O yeniden yerinde duramayan, tekrar tez canlı ve şartlar ve koşullar ne olursa olsun elinden gelenin fazlasını gerçekleştirmek için sınırlarını zorlayan biriSeki'nin hayranlarının mektuplarını tek tek okuduğunu söyleyen Özbek sözlerini şöyle sürdürdü: SAHNE TOZU KOKLAMAK Sizlerin sevgisi ona müthiş bir moral ve destek veriyor Yepyeni şarkılar üretiyor Hem 'Zirve' adlı şarkısına yapmış olduğunuz klibi gazete ilanından öğrenince ağladığını, sizlerle buluşmak için can attığını, şarkı söylemeyi fazla lakin fazla özlediğini, ailesini, orkestrasını, yakın arkadaşlarını ve ilk kez fan club elde etmek üzere tüm sevenlerini fazla özlediğini, her tarafta sahne tozu koklamayı istediğini onun adına özellikle burada maddeler halinde sıralamak isterim HERKESİ ÖPÜYORUM “Herkesi yanaklarından öpüyorum, en kısa sürede yepyeni şarkılarımla buluşmak üzere Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin diyen Seki özgürlüğüne kavuşacak günü hasretle bekliyor  

858,496Konular
982,140Mesajlar
30,090Kullanıcılar
Azad46Son üye
Üst Alt