Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Ürünlü Krep Bohçaları (3 Kişilik) PDT®

Deniz Ürünlü Krep Bohçaları (3 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
3 adet krep
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan
6 diş sarımsak
5 adet mantar
1 adet haşlanmış kalamar
10 adet haşlanmış karides
6 adet iç midye
1 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Tuz, Karabiber
Sos için:
1 çay bardağı şarap
Yarım soğan
1 su bardağı krema
Safran, tuz
Krebi Sarmak için:
Pırasa sapları


HAZIRLANIŞI
Zeytinyağını tavaya alın Küçük parçalar halinde kestiğiniz soğan ve sarımsakları tavaya aktarın Orta hararetli ateşte tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak, soteleyin Sonra ince ince kestiğiniz mantarları ilave edin Mantarlar bıraktıkları suyu çekene dek kavurun
Haşlanmış karidesleri, kalamarı ve midyeleri ekleyin Tuzunu ve karabiberi ayarlayın Fincan tabağı büyüklüğündeki kreplerin ortasına hazırladığınız içten bir buçuk çorba kaşığı koyun Bohça şekline getirdikten sonra pırasa sapları ile ağızlarını bağlayın Önceden ısıtılmış fırında 5 dakika pişirin
Sos için tencereye küçük küçük kesilmiş soğanı alın Üzerine 1 çay bardağı şarabı ekleyin Şarabı yarısı kalana dek kaynatın Sonra kremayı ilave edin Sos koyulaşmaya başladığında tuz ve safran ekleyin
Servis tabağına krep bohçalarını alın Kenarlarına hazırladığınız sostan dökerek, servis yapın
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt