Bir zamanlar yazılarını yazmak uzere okyanus sahiline giden yaşlı bir bilge adam varmış Calışmaya başlamadan once sahilde bir yuruyuş yaparmış Bir gun sahilde yururken plaja doğru baktığında genc bir adam gormuş Genc adam bir kac adım koşuyor, yerden bir şey alıyor ve yumuşak bir hareketle okyanusa fırlatıyormuş Biraz daha yaklaşınca seslenmiş: “Merhaba Ne yapıyorsun boyle ?
Genc adam durmuş, başını kaldırmış ve cevap vermiş :
“Okyanusa deniz yıldızı atıyorum
Neden okyanusa deniz yıldızı atıyorsun demiş bilge adam?
“Guneş coktan yukseldi ve sular cekiliyor Eğer onları suya atmazsam olecekler
“Ama delikanlı gormuyor musun ki kilometrelerce sahil var ve bastan aşağı deniz yıldızıyla dolu Hicbir şey fark etmez !
Genc adam kibarca dinlemiş, eğilerek yerden bir deniz yıldızı daha almış ve dalgalanan denize doğru fırlatmış
“Bunun icin fark etti
İnternet
sitelerinde sıkca yer alan bu hikaye BBP’ne ilham oldu
Yerel secim icin cekilen filminde Genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu, genc adam rolunu bizzat oynadı
İki dakikalık filmi Akcakoca sahilinde cekildi
Fikir Genel sekreter Yalcın Topcu’nun kızından aldığı fikirle ortaya cıktı
Tıpkı hikayedeki gibi verilecek bir oy’un her şeyi değiştirebileceği vurgulanıyor
Genc adam durmuş, başını kaldırmış ve cevap vermiş :
“Okyanusa deniz yıldızı atıyorum
Neden okyanusa deniz yıldızı atıyorsun demiş bilge adam?
“Guneş coktan yukseldi ve sular cekiliyor Eğer onları suya atmazsam olecekler
“Ama delikanlı gormuyor musun ki kilometrelerce sahil var ve bastan aşağı deniz yıldızıyla dolu Hicbir şey fark etmez !
Genc adam kibarca dinlemiş, eğilerek yerden bir deniz yıldızı daha almış ve dalgalanan denize doğru fırlatmış
“Bunun icin fark etti
İnternet
sitelerinde sıkca yer alan bu hikaye BBP’ne ilham oldu
Yerel secim icin cekilen filminde Genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu, genc adam rolunu bizzat oynadı
İki dakikalık filmi Akcakoca sahilinde cekildi
Fikir Genel sekreter Yalcın Topcu’nun kızından aldığı fikirle ortaya cıktı
Tıpkı hikayedeki gibi verilecek bir oy’un her şeyi değiştirebileceği vurgulanıyor