Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Denizaltındaki ilginç resimler

Hoş geldin! t5mx11 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Denizaltındaki ilginç resimler

Similar threads

Google’ın desteklediği denizaltındaki kablo İnternet hızını artırıyor! İnternet, ulaşmaya çalıştığınız alanlara direkt olarak bir bağlantı bulunduğunda en hızlı halini alır ancak denizaltı ağ kabloları yüzlerce milyon dolara mal olacağından bu kulağa pek hoş gelmeyebilir O halde Google...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ilginç ve Güldüren Resimler Aşağıdaki resimleri gördükten daha sonra çok mutsuz da olsanız bile bir kaçı sizleri birazcık olsun gülümsetmeyi başaracaktırHem komik hemde ilginç gülümseten resimler Tanıtım ürünlerini helede bu ürünler gıda ise avuç avuç alanlar için hatta bu ürünlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Yangın çıkan denizaltının bağlı olduğu Kuzey Buz Denizi yakınlarındaki Severomorsk deniz üssünde, 31 Temmuz 2016’da düzenlenen bir merasimde yer alan denizaltı. Fotoğraf: Reuters Reuters’in haberine nazaran, Kuzey Buz Denizi (Arktik bölge) yakınında meydana gelen olayda, kelam konusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Yeni Facebook Ilgi Çekici Resimler Facebook Enkaz Resimler eğer sizlerde böyle ilginç ve enkaz resimlere alaka duyuyorsanız Facebook sayfalarınızda bu resimleri kullanabilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sizlere böylece ilginç resimler paylaşıcam ama kimi resimde düşünecek kimisinde azıcık olsun gülümseme edecek bazılarında ise içiniz acıyacak Ayrıca düşünün ayrıca mutlu olun keza halinize şükredin diye sizlerle bana olukça ilginç gelen bir kaç devlete ait paylaşmak istiyorum arkadaşlar umarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt