Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Geçtiğimiz Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş Komik Tweetler

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Geçtiğimiz Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş Komik Tweetler
0
96

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş...

1. "Sanatçı ve sanatı ????"

twitter.com
2. "Tebrik ederim."

twitter.com
3. "Otel odamın görüntüsü hakkında ne söyleyeceğimi hakikaten bilmiyorum."

twitter.com
4. "Steely Dan konserinde önümde oturan bayan Wikipedia'dan Steely Dan'i okuyor."

twitter.com
5. "Hiç kimse: / Eski Hip Hop müzik görüntüleri: "

6. "Maymuna göğüs dövmesini kim yaptı?"

twitter.com
'Hey, bir fotoğrafımızı çeker misin?'

7. "Burada ne oldu?"

twitter.com
8. Bu İngiltere mi?

twitter.com
9. Özetleyecek olursak aldığı dondurmadan donmuş kurbağa çıkmış...

10. Herkes şişeyi çevirmeye çalışan küçük kıza odaklanmış. ????

11. "Kurtarılmamayı tercih ederdim."

12. "Jeep Grand Cherokee doğuruyor."

13. "Yaz için forma girmeliyim.. ????????️????????"

14. "Avukatıma bak mahpusa gireceğim."

'Hukuk kısmı öğrencisi kombini'

15. "Oy vermeyi denedik. Artık benim yolumu deneyeceğiz."

twitter.com

Similar threads

Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş... 1. "Hiç kimse: / Kapağını kapatmadığınız vakit diş macunu: " twitter.com 2. "Paradigma değişikliği" twitter.com 3. "Oyunu beğendim." 4. "Evlerinde aç bir çocuk varken İsveçliler" twitter.com 5. "Bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş... 1. "23. kere açtığım birebir müzikte eğlenirken ben." twitter.com 2. "Hiçbir neden yokken bu gariban kediyi tokatlıyorduk." twitter.com 3. "At yarışları bu kadar önemli değildir." 4. "Eşim beni alışverişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş... 1. "3. Dönem, 1. Bölüm" 2. "Yeni doğmuş bir fil tarafından dayak yiyen ben değilim..." twitter.com 3. "Banyo yapmışsındır" twitter.com 4. "Tüm memelilerin çocukları kötü" 5. "Sadece lahanalarını ek ve bizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Tüm dünyada insanlar nelere gülüyor diye merak ediyorsanız sizleri böyle alabiliriz. Kültürlerimiz farklı olsa da güldüğümüz tweetler aynı olabilir değil mi? Denizaşırı mizahşörler yine formunda... 1. "Arkadaşlarım araba kullanamayıp, sert dönüş yaptıkları zaman ben" twitter.com 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Tüm dünyada insanlar nelere gülüyor diye merak ediyorsanız sizleri böyle alabiliriz. Kültürlerimiz farklı olsa da güldüğümüz tweetler aynı olabilir değil mi? Denizaşırı mizahşörler yine formunda... 1. "Aşk dilinin fiziksel dokunuş olduğunu söyledi, ben de yüzüne yumruk attım."...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
981,890Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt