Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Geçtiğimiz Hafta Yabancıları Kahkahaya Boğmuş Komik Tweetler

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Geçtiğimiz Hafta Yabancıları Kahkahaya Boğmuş Komik Tweetler
0
132

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş...

1. "Hiç kimse: / Kapağını kapatmadığınız vakit diş macunu: "

twitter.com
2. "Paradigma değişikliği"

twitter.com
3. "Oyunu beğendim."

4. "Evlerinde aç bir çocuk varken İsveçliler"

twitter.com
5. "Bazı günler..."

6. "Ayak bileğimi burktum, kedim de kendimi yalnız hissetmemem için patisini kullanmamaya karar verdi."

twitter.com
7. "Mutluluk geçicidir."

twitter.com
8. "İnternet beni mahvetti."

twitter.com
9. "Eğer yakalanırsanız, yalnızca olağan davranın ve hiçbir şey olmamış üzere odadan çıkıp gidin."

10. "Sana paramızı biriktirmemiz gerekiyor demiştim!"

twitter.com
11. "Çeviri kısmını kullanmadan tweetleri anladığımda ben"

twitter.com
'Ben iki lisan bilen biriyim.'

12. "Öz geçmişimdeki her şey hakkında palavra söyledikten sonra yeni işimde ben"

twitter.com
13. "Eşim bu sanatsal aynayı almış, düşündüğümü düşünen oburu var mı merak ediyorum."

twitter.com
14. "Devrilmiş bir kamyon bulundu. Yolcular yaralı."

twitter.com
15. "Florida'da ne oluyor?"

Similar threads

Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş... 1. "3. Dönem, 1. Bölüm" 2. "Yeni doğmuş bir fil tarafından dayak yiyen ben değilim..." twitter.com 3. "Banyo yapmışsındır" twitter.com 4. "Tüm memelilerin çocukları kötü" 5. "Sadece lahanalarını ek ve bizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş... 1. "Sanatçı ve sanatı ????" twitter.com 2. "Tebrik ederim." twitter.com 3. "Otel odamın görüntüsü hakkında ne söyleyeceğimi hakikaten bilmiyorum." twitter.com 4. "Steely Dan konserinde önümde oturan bayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bakalım bu hafta dünya çapında timeline'ımızı neler neşelendirmiş... 1. "23. kere açtığım birebir müzikte eğlenirken ben." twitter.com 2. "Hiçbir neden yokken bu gariban kediyi tokatlıyorduk." twitter.com 3. "At yarışları bu kadar önemli değildir." 4. "Eşim beni alışverişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Tüm dünyada beşerler nelere gülüyor diye merak ediyorsanız sizleri bu türlü alabiliriz. Kültürlerimiz farklı olsa da güldüğümüz tweetler tıpkı olabilir değil mi? Denizaşırı mizahşörler yeniden formunda... 1. "Çok uzun vakittir yalnızsındır." 2. "Eşlerimiz onları aldattığımızı düşünürken ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Tüm dünyada insanlar nelere gülüyor diye merak ediyorsanız sizleri böyle alabiliriz. Kültürlerimiz farklı olsa da güldüğümüz tweetler aynı olabilir değil mi? Denizaşırı mizahşörler yine formunda... 1. "Sigara içenler neden sigara içildiğini açıklamaya çalışıyor." 2. "Bana nasıl olduğumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt