Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Son Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş 15 Komik Tweet

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Son Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş 15 Komik Tweet
0
56

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-e9d403401282bf16771f8d33c5c8a65abb44b06e.jpg

Tüm dünyada insanlar nelere gülüyor diye merak ediyorsanız sizleri böyle alabiliriz. Kültürlerimiz farklı olsa da güldüğümüz tweetler aynı olabilir değil mi? Denizaşırı mizahşörler yine formunda...

1. "Ayakkabılarım ayağımdayken kutuda olduğunu düşünüp arabama girdiğinde acıdı mı?"

twitter.com
2. "Her şey bir yalan."

3. "Kedin sabah 4'te uyandırmıştır:"

twitter.com
4. "Arabanıza gittiğinizi ve içinde büyük bir Azz ayısı olduğunu düşünün."

5. "Reglim 7 dakika gecikince ben"

twitter.com
6. "Laktoz intoleransı olan insanlar dondurma yedikten sonra"

7. "İşten eve dönerken Kaptan Amerika arabamın kapısını kendisine kalkan olarak kullandı."

twitter.com
8. "Ben ve kuzenim ailenin geri kalanı hakkında kötü konuşuyoruzdur."

twitter.com
9. "Ev sahibim hamam böceğinin üstünden boya yaptırmış."

twitter.com
10. "Hiç bu kadar saygısız olmamıştım."

twitter.com
"Selam Andile ????.

Benden para isteyen birisi var ve vermek istemiyorum. Benim için banka hesabının ekran görüntüsünü alabilir misin, ben de ona göndereyim. Teşekkür ederim "

11. "Birileri yalan söylüyor."

12. "Bayım bu Linkedin"

twitter.com
"Çok büyük memeler"

13. "Komik bir hikayem vardır ama arkadaşlarımın konuşmayı bitirmesi için beklemek zorundayımdır."

twitter.com
14. "8 dakika fazladan uyumak için tüm kariyerimi feda ederken ben"

twitter.com
15. "Babam: İş arayışı nasıl gidiyor?"

twitter.com
"Tüm Testere tuzakları nasıl yenilir?"

KYK Yurt Başvurusunu Bekleyen Öğrencilerin Acılarını Mizahlarıyla Harmanlayarak Teselli Arayan Halleri

Sahibinden.com'da Satılan Über Fantastik Evi Görünce İliklerinize Kadar Fakir Olduğunuzu Hissedeceksiniz

Yaptıkları Photoshop Çalışmalarıyla Yüzümüzü Güldüren Montecilerden Son Dönemlerdeki En Komik 17 Paylaşım

858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt