Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DENİZBANK A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

DENİZBANK A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
0
40

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
DENİZBANK A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

İletişim Bilgileri
Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri
Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No
Yeliz KORAŞLI ÖZDEMİR Mali İşler Grubu -Yatırımcı İlişkileri ve Finansal İletişim Bölüm Müdürü // Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi-20.06.2014 06.01.2010 212 348 5995 / Faks: 212 336 6186 yeliz.korasliozdemir@denizbank.com Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansı 702132

Sermaye ve Ortaklık Yapısı Bilgileri
Ortaklık Yapısı
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
TOPLAM

BIST

Similar threads

YÜNSA YÜNLÜ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) İletişim Bilgileri Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No Nuri Refik Düzgören Genel Müdür 0-212-3858700...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
DERLÜKS DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) İletişim Bilgileri Merkez Adresi Kazlıçeşme Mahallesi, Demirhane Caddesi, Hacı Reşit Bey Sokak No:11 Zeytinburnu/İSTANBUL 34020 Üretim Tesislerinin Bulunduğu Adresler Şirket Yönetim ve Üretim Merkezi:Kazlıçeşme Mahallesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
NATUREL YENİLENEBİLİR ENERJİ TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) İletişim Bilgileri Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No Gökhan KILIÇ Muhasebe ve Finans Müdürü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
YAPI KREDİ KORAY GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) İletişim Bilgileri Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No Zafer Barış Dikmen Mali ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
GEDİK YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) İletişim Bilgileri Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No Eylem Çiftçi Gölünç Yatırımcı ilişkileri Bölümü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt