Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Denizli'de hırsız çaldığı paralarla poz verdi: Eşek gibi çalışıyorum

Denizli'de hırsız çaldığı paralarla poz verdi: Eşek gibi çalışıyorum
0
130

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Denizli’nin Tavas ilçesindeki bir konutu gözüne kestiren Abdulbaki K. (24) isimli şahıs, motosikleti ile bir mühlet bölgede keşif yaptıktan sonra, dün 10.00 sıralarında kimsenin olmamasını fırsat bilerek meskene girdi.

5 saat boyunca konutta kalan hırsız, besicilik yapan ailenin konutundaki 300 bin lira bedelindeki altın ve paraları alıp ortadan kayboldu.

Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı grupları, gelen ihbar üzerine harekete geçti.

İHA’nın haberine nazaran; Denizli Vilayet Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Kabahat Araştırma Timi (JASAT), etrafta bulunan kamera kayıtları üzerinde gerçekleştirdiği titiz çalışma sonucu, hırsızlık olayını Abdulbaki K.’nın gerçekleştirdiğini tespit etti.

Altınları bozdurmak için kuyumculara gitti

Yaşanan olay sonrası harekete geçen Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT grupları, Abdulbaki K.’nın adım adım izini sürdü.

Şüphelinin altınları bozdurmak Acıpayam ilçesindeki kuyumculara girdiğini tespit eden JASAT, Acıpayam İlçe Emniyet Müdürlüğü Takımları ile temasa geçti.

Çaldığı para ile 35 bin TL’lik telefon aldı

Çaldığı paralarla kendisine 35 bin TL bedelinde bir cep telefonu aldığını belirlenen Abdulbaki K., çaldığı paralarla cümbüş yerinde keyif yaparken yakaladı. Gözaltına alınan kuşkulu, sözünün akabinde çaldığı para ve altınların bir kısmıyla birlikte adliyeye sevk edildi.

hirsiz_6601.jpg

“Eşek üzere çalışıyorum”

Benzer 4 kabahat kaydı daha ortaya çıkan Abdulbaki K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çaldığı paralarla lüks bir ömür sürmeyi amaçlayan yüzsüz hırsızın, bir müddet evvel toplumsal medyada ellindeki 2 tomar parayla “Eşek üzere çalışıyorum. Vallahi çalışıyorum. Gecem gündüzüm muhakkak değil. Parayı bulunca ne yapacağımı bilemiyorum. Siz söyleyin.” şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

hirsiz_207.jpg

hirsiz_3706.jpg

hirsiz_1634.jpg

hirsiz_3464.jpg

hirsiz_9380.jpg

hirsiz_5753.jpg

hirsiz_5683.jpg