Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Denizli'de hırsız çaldığı paralarla poz verdi: Eşek gibi çalışıyorum

Denizli'de hırsız çaldığı paralarla poz verdi: Eşek gibi çalışıyorum
0
140

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Girdiği konuttan 300 bin TL pahasında altın ve para çalan hırsız, toplumsal medyadan çaldığı paralarla poz verip paylaştı. Paylaşımda, "Eşek üzere çalışıyorum" yazan şahıs, yakalandı.

Similar threads

Denizli’nin Tavas ilçesindeki bir konutu gözüne kestiren Abdulbaki K. (24) isimli şahıs, motosikleti ile bir mühlet bölgede keşif yaptıktan sonra, dün 10.00 sıralarında kimsenin olmamasını fırsat bilerek meskene girdi. 5 saat boyunca konutta kalan hırsız, besicilik yapan ailenin konutundaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Denizli'nin Tavas ilçesinde 5 Eylül'de besicilik yapan aile, akşam saatlerinde konuta geldiğinde, altınlarının çalındığını fark edip, jandarmaya başvurdu. Soruşturma kapsamında, Denizli Vilayet Jandarma Komutanlığı'nın Jandarma Cürüm Araştırma Timi (JASAT), çalışma başlattı. Bölgede mesken ve iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Bursa’da Ünal Altınçekiç'in (58) yazlıkta olmasını fırsat bilip 3 katlı konutuna giren şüpheliler, kendilerini komşulara nakliyeci üzere tanıtıp, 6 gün boyunca 300 bin TL fiyatında, mücevher, para ve bedelli eşya ile kıyafet ve besin eserlerini çaldı. Birtakım eşyaları da poşetleyerek daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Organize cürüm örgütü başkanı olduğu argümanıyla hakkında yakalama kararı çıkan Sedat Peker, "Yayınlayacağım" dediği evrakları Twitter hesabından paylaşırken içinden AKP’li isimlerden Cumhurbaşkanlığı danışmanlarına uzanan büyük tezler çıktı. Sedat Peker’in attığı tweetlerde ismi geçen Marka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bodrum'daki evlerinde havuzun keyfini çıkaran Özçivit ailesinden Fahriye Evcen güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor. Bodrum'daki evinde güneşin tadını doyasıya çıkartan güzel anne Fahriye Evcen, duru güzelliğiyle yine herkesi büyüledi. Gündemden kolay kolay düşmeyen Fahriye Evcen'in bugünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt