Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dentinho Sneijder Karşı Karşıya!

Dentinho Sneijder Karşı Karşıya!
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Galatasaray Beşiktaş derbisine saatler kala Beşiktaş'ın yeni transferi Dentinho'dan acıklama geldi İmza toreni sırasında carpıcı acıklamalar yapan Brezilyalı oyuncu Galatasaray derbisinde sahaya cıkabilecek kondisyonda olduğunu ve formayı sırtına gecirdiği an neler olacağını herkese gostereceğini soyledi

Ote taraftan GS'ın olaylı transferi Sneijder de transfer olduğu gunden bu yana derbide oynama istediğini bildiriyor Teknik adamlar bu iki oyuncu hakkında ne karar verir bilinmez ama, ben ikisinin karşı karşıya geldiği bir derbi duşunemiyorum

Sadece futbol izlemek keyifli olacak tek bildiğim bu

imagesdentinhosneijderkarsikarsiya5b04190d2b82c

Similar threads

Galatasaray Beşiktaş derbisine saatler kala Beşiktaş'ın yeni transferi Dentinho'dan yorumlama geldi İmza töreni sırasında çarpıcı direktifler yapan Brezilyalı oyuncu Galatasaray derbisinde sahaya çıkabilecek kondisyonda olduğunu ve formayı sırtına geçirdiği an neler olacağını herkese...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sezona ara verildiğinden beri en cok konuşlan transferlerden biri olan Sneijder transferi hakkında her gun bir haber cıkıyor Kimileri transfer olduğunu iddia ederken kimileri Sneijder'in Brezilyaya gideceğini soyluyorBu bilgi kirliliğinin onune ecmek icin Galatasaray yonetiminden bir acıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Transferiyle spor gundemini son bir aydır meşgul eden Sneijder dun imzayı attı ve sarı kırmızı renklere bağlandı Transferinin ardından carpıcı acıklamalarda bulunan unlu oyuncu, Kendimi dunyanın en iyi 5 futbolcusundan biri olarak gormediğim icin Avrupa ’nın en buyuk 5 kulubunden birine gitmedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte devre arası transfer sezonu da canlanmaya başlıyor Tarih yaklaştıkca transfer dedikoduları da artıyor haliyle Bunlardan en cok konuşulanı ise Quaresmanın transferi Dun akşam hemen hemen butun spor programlarında konuşulan Quaresma'nın transferi tam bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Hic oturup duşundunuz mu dunyanın en cok futbolcu ithal eden ulkesi Brezilya’dan neyimiz eksik diye? Evet aslında cok şeyimiz eksik elbette… Ama salt yetenek acısından her turlu sidik yarıştırırız biz bu ulkeyle? Neymiş efendim, Brezilyalı futbolcuları dunyadaki muadillerinden ekstra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt