Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Depremde mucize gibi kurtulan Buse Hasyılmaz'ın mutlu günü!

Depremde mucize gibi kurtulan Buse Hasyılmaz'ın mutlu günü!
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
depremde_mucize_gibi_kurtulan_buse_hasyilmazin_mutlu_gunu_1615039198_6655.jpg

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki sarsıntıda 9 buçuk saat sonra enkazdan kurtarılan Buse Hasyılmaz Nurullah Yalçın ile evlendi.

Bornova ilçesi Uğur Mumcu Nikah Sarayı’ndaki nikah merasiminde, çiftin şahitliğini Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin eşi Ahu Pakdemirli ve Levent Maden yaptı. İkili ömür uzunluğu memnunluk dileyen Ahu Pakdemirli, aile cüzdanını "Yuvayı dişi kuş yapar." diyerek Hasyılmaz’a verdi.

Buse Hasyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok keyifli olduğunu söyledi. Bakan Pakdemirli’nin nikaha gelemediğini lakin eşinin kendilerine takviye olduğunu belirten Hasyılmaz, iştirakçilere teşekkür etti. Nurullah Yalçın ise "Artık makus günler geride kaldı. İnşallah hoş günler yaşayacağız. Çok memnunuz." diye konuştu. Çiftin düğün arabasının gerisinde ise "20 yıllık elektrikçiyim bu türlü çarpılmadım." yazısı dikkati çekti.

ZELZELENİN SİMGESİ OLMUŞTU

Sarsıntıda yıkılan İstek Beyefendi Apartamı’nın enkazında kalan Buse Hasyılmaz, 9,5 saat sonra kurtarılmıştı. Kurtarma çalışmaları sırasında Bakan Pakdemirli, Hasyılmaz ile telefonla görüşmüştü. Hasyılmaz’ın "Ben kedi sesi yapayım, siz de içeriye köpek gönderin beni bulsun." konuşması hafızalarda yer edinmişti.

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,029Kullanıcılar
progame443Son üye
Üst Alt