Depresyondan Kurtulmanın Yolları
depresyon ne zaman gecer
depresyon tedavisi
Depresyon Nasıl Gecer
Depresyon, duygusal, zihinsel, davranışsal ve bedensel cokkunluk ve bitkinlik belirtileriyle kendisini gosteren bir durumdurTedavi edilebilir bir rahatsızlıktır Psikolojik destek kesinlikle şarttır
* Her olumsuz duşunce icin, bir olumlu duşunce geliştirin
* Negatif değil pozitif bakış acısı olan insanlarla ilişki kurun Bu insanlar sizin moralinizi yukseltirler
* Dikkatinizi kendinizden uzaklaştırmak icin başkasına yardım edin
* Her gun fizik egzersiz yapın, sadece yuruyuş olsa bile
* Farklı bir şey yapın Yeni bir yere gidin, yeni bir restoran deneyin
* Gevşemenize yardım edecek bir şeyler yapın Muzik dinleyin, kitap okuyun, ılık bir duş alın, gevşeme egzersizleri yapın
* Alkol ve maddeden uzak durun Alkol ve madde depresyonu daha da kotuleştirir
* Kendinize erişilmesi guc amaclar koymayın ve buyuk sorumluluk almayın
* Buyuk işleri parcalara bolun, oncelik sırasına gore ve yapabileceğiniz kadarını yapın
* Başka insanlarla birlikte olmaya calışın, yalnız olmaktan daha iyidir
* Hayatınızla ilgili onemli kararlar (iş değiştirme, evlenme, boşanma, vb) almayı depresyonunuz gecinceye kadar erteleyin
* Olumsuz duşunceleriniz depresyonun bir parcasıdır, tedavi ile birlikte kaybolacaktır
alıntı
depresyon ne zaman gecer
depresyon tedavisi
Depresyon Nasıl Gecer
Depresyon, duygusal, zihinsel, davranışsal ve bedensel cokkunluk ve bitkinlik belirtileriyle kendisini gosteren bir durumdurTedavi edilebilir bir rahatsızlıktır Psikolojik destek kesinlikle şarttır
* Her olumsuz duşunce icin, bir olumlu duşunce geliştirin
* Negatif değil pozitif bakış acısı olan insanlarla ilişki kurun Bu insanlar sizin moralinizi yukseltirler
* Dikkatinizi kendinizden uzaklaştırmak icin başkasına yardım edin
* Her gun fizik egzersiz yapın, sadece yuruyuş olsa bile
* Farklı bir şey yapın Yeni bir yere gidin, yeni bir restoran deneyin
* Gevşemenize yardım edecek bir şeyler yapın Muzik dinleyin, kitap okuyun, ılık bir duş alın, gevşeme egzersizleri yapın
* Alkol ve maddeden uzak durun Alkol ve madde depresyonu daha da kotuleştirir
* Kendinize erişilmesi guc amaclar koymayın ve buyuk sorumluluk almayın
* Buyuk işleri parcalara bolun, oncelik sırasına gore ve yapabileceğiniz kadarını yapın
* Başka insanlarla birlikte olmaya calışın, yalnız olmaktan daha iyidir
* Hayatınızla ilgili onemli kararlar (iş değiştirme, evlenme, boşanma, vb) almayı depresyonunuz gecinceye kadar erteleyin
* Olumsuz duşunceleriniz depresyonun bir parcasıdır, tedavi ile birlikte kaybolacaktır
alıntı