Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Depresyon Testine Buyrun!

Depresyon Testine Buyrun!
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bunalım Testine Buyrun! buhran testi acayip testler Sevgili melekler, hiç kuşkusuz çağın hastalığı stres Stres de her hastalığın kaynağı olunca, ne kadar kayda değer bir sorunla karşısında karşıya olduığumuz ortaya öıkıyor Peki siz ne durumdasınız? Hayatınıznasıl gidiyor? Kendinizi fazla mu sıkıyorsunuz? Dişlerinizi sıkmaktan sabahları çene eklemleriniz ağrıyarak mı uyanıyorsunuz? Baş ağrılarınız hiç dinmiyor mu? En ufak şeye köpürüyor musunuz? Testimizi çözün buhran durumunuzu ölçün 1548858877 1548858877 depresyontestinebuyrun5c51b60273a1cdepresyontestinebuyrun5c51b60273a1c depresyontestinebuyrun5c51b60273a1c AÇIKLAMA: Aşağı gruplar halinde cümleler verilmektedir Ilk Önce her gruptaki cümleleri özenle okuyarak BUGÜN DAHİL GEÇEN HAFTA içinde kendinizi nasıl hissettiğinizi en iyi anlatan cümleyi seçinizlütfen bunları bir kağıda anekdot edinizNot ederken sadece gruptaki sizi en iyi anlatan cümlenin sayısal değerini(tümce başındaki rakam sayısal değeridir) yazacaksınız20 gruptan tanesi cevap vermeyi unutmayınız Mümkünse abes bırakmayınızTest bittikten sonradan her gruptaki işaretlediğiniz cümlenin sayısal değerlerini toplayarak toplam puanı bir kenara yazacaksınız Başlayabilirsiniz… A 0 Kendimi karamsar ve sıkıntılı hissetmiyorum 1 Kendimi karamsar ve tedirgin hissediyorum 2 Hep kederli ve sıkıntılıyım Bundan kurtulamıyorum 3 öyle karamsar ve sıkıntılıyım oysa artık dayanamıyorum B 0 Gelecek hakkında mutsuz ve karamsar değilim 1 Gelecek hakkında karamsarım 2 Gelecekten beklediğim hiçbir şey yok 3 Geleceğim hakkında umutsuzum ve güya hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi geliyor C id 0 Kendimi başarısız bir insan olarak görmüyorum 1 Çevremdeki çoğu kişiden daha fazla başarısızlıklarım olmuş gibi hissediyorum 2 Geçmişe baktığımda başarısızlıklarla batmış olduğunu görüyorum 3 Kendimi tümüyle başarısız biri olarak görüyorum D 0 Çoğu şeyden eskisi kadar müsamaha alıyorum 1 Önceden olduğu gibi her şeyden hoşlanmıyorum 2 Bundan Böyle hiçbir şey bana tam anlamıyla haz vermiyor 3 Her şeyden sıkılıyorum E 0 Kendimi herhangi bir şekilde suçlu hissetmiyorum 1 Kendimi ara sıra suçlu hissediyorum 2 Çoğu zaman kendimi suçlu hissediyorum 3 Kendimi daima suçlu hissediyorum F 0 Bana cezalandırılmışım gibi geliyor 1 Cezalandırılabileceğimi hissediyorum 2 Cezalandırılmayı bekliyorum 3 Cezalandırıldığımı hissediyorum G 0 Kendimden memnunum 1 Kendi kendimden pek hoşnut değilim 2 Kendime fazla kızıyorum 3 Kendimden korku ediyorum H 0 Başkalarından daha fena olduğumu sanmıyorum 1 güçsüz yanların veya hatalarım için kendi kendimi eleştiririm 2 Hatalarımdan dolayı ve her zaman kendimi kabahatli bulurum 3 Her terslik karşısında kendimi hatalı bulurum İ 0 Kendimi öldürmek gibi düşüncelerim değil 1 zaman zaman kendimi öldürmeyi düşündüğüm olur Ama yapmıyorum 2 Kendimi öldürmek isterdim 3 Fırsatını bulsam kendimi öldürürdüm J 0 Her zamankinden fazla içimden gözyaşı dökmek gelmiyor 1 ara sıra içindem gözyaşı dökmek geliyor 2 Çoğu süre ağlıyorum 3 Vaktiyle ağlayabilirdim şu anda istesem de ağlayamıyorum K 0 Derhal daima olduğumdan daha sinirli değilim 1 eskisine kıyasla daha kolay kızıyor ya da sinirleniyorum 2 Hemen daima sinirliyim 3 çok eskiden beni sinirlendiren şeyler şu anda hiç sinirlendirmiyor L 0 Başkaları ile görüşmek konuşmak isteğimi kaybetmedim 1 Başkaları ile vaktiyle daha az konuşmak karşılaşmak istiyorum 2 Başkaları ile söylev ve mülâkat isteğimi kaybettim 3 Hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum M 0 Vaktiyle olduğu gibi kolay karar verebiliyorum 1 Önceden olduğu kadar basit karar veremiyorum 2 Karar verirken eskisine kıyasla çok zorluk çekiyorum 3 Bundan Böyle hiç karar veremiyorum N 0 Aynada kendime baktığımda değişiklik görmüyorum 1 Daha yaşlanmış ve çirkinleşmişim gibi geliyor 2 Görünüşümün fazla değiştiğini ve çirkinleştiğimi hissediyorum 3 Kendimi fazla çirkin buluyorum O 0 Eskisi kadar iyi çalışabiliyorum 1 Bir şeyler edebilmek için çaba göstermem gerekiyor 2 Herhangi bir şeyi edebilmek için kendimi çok zorlamam gerekiyor 3 Hiçbir şey yapamıyorum P 0 Her zamanki gibi iyi uyuyabiliyorum 1 Önceden olduğu gibi iyi uyuyamıyorum 2 Her zamankinden 12 saat daha erken uyanıyorum ve yeniden uyuyamıyorum 3 Her zamankinden çok daha erken uyanıyor ve her tarafta uyuyamıyorum R 0 Her zamankinden daha çabuk yorulmuyorum 1 Her zamankinden daha ivedi yoruluyorum 2 Yaptığım her şey beni yoruyor 3 Kendimi derhal hiçbir şey yapamayacak değin bezginlik hissediyorum S 0 İştahım her zamanki gibi 1 iştahım her zamanki değin iyi değil 2 İştahım fazla azaldı 3 Bundan Böyle hiç iştahım yok T 0 Son zamanlarda kilo vermedim 1 İki kilodan artı kilo verdim 2 Dört kilodan fazla kilo verdim 3 Altı kilodan fazla kilo vermeye çalışıyorum U 0 Sağlığım beni pozitif endişelendirmiyor 1 Ağrı ağrı mide bozukluğu veya kabızlık gibi rahatsızlıklar beni endişelendirmiyor 2 Sağlığım beni endişelendirdiği için diğer şeyleri düşünmek zorlaşıyor 3 Sağlığım hakkında öyle endişeliyim oysa başka hiçbir şey düşünemiyorum Sevgili test bitti Toplam puanı 18 olan varsa depresyonun eşiğindedir18 in üzerinde arttıkça depresyon yoğunluğu da artmaktadır18 gibi sınırda olan arkadaşlar kendine uyarı etsinlerDaha yüksek skor olanlar bir psikologpsikolojik danışmanpsikiyatriste başvursunlar