Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derbi geyikleri

Derbi geyikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıca derbi 15 hafta oynanacak Galatasaray Kasımpaşa Ligden kim düşecek dersiniz?

Kamera maçtan önce Ümit Kayıhan'ı gösterip gösterip duruyordu, her yerde bir amaç veremedim ama maçtan sonra puan durumuna bakınca anladım ancak Ümit hoca dersine çoktan çalışmaya başlayıp önümüzdeki sene oynayacağı rakipleri tanımaya başlamış Keza Galatasaray'ın kadrosunda geçen seneden deneyimli Buca'dan gelen Mehmet Batdal'ın olduğunu da hatırlatırım
GS taraftarı maçı şifresiz izlemenin telaşı içinde Bank Asya TRT de şifresiz

Koltuklar zaten sökülecekti, 2 degilde 45 olsaydi belki koltukta kalmazdi

Şimdiden Galatasaray'a Bank Asya Ligi'nde başarılar diliyorum

Sayın Assange, Wikileaks'in yarattığı yoğun gündem sebebiyle sizi kutlar ve başarılarınızın devamını dilerimAdnan Polat
Hadi siz müzenize gidin de geçen asır aldığınız kupanıza bakın, siz böylece eğleniyorsunuz zaten

GS'lılar yine ağıt müzesine gitti UEFA kupasına bakıp ağlamaya

tühhhhhhhhhhhhhh berabere kalamadılar

Cimbomlular formaları hazırlayın Geçen sene yeşil beyazdılar bu yıl bordo mavi gezerler bundan böyle

Düşme hattına bir iki, az kaldı ha çaba

Gol krallığı yarışında Alex'in en büyük rakibi Galatasaray Alex 10 gol, Galatasaray 15 gol

Bir gün herkes Beşiktaşlı olmasın, bırakın o ayrıcalık biz de kalsın

Bu takımın başına Mourinho bile gelse hiçbir şey olmaz

Hagi gitsin Yılmaz Vural gelsin, hiç değilse keza adamın hayalleri reel olur keza de olur ya Galatasaray puan alır *

858,497Konular
982,534Mesajlar
30,266Kullanıcılar
Sami59Son üye
Üst Alt