derdim koskocoman derdim çokderdimcokbuyuk5c519a223c899gifalt Cry arkadaşlar bnm bi derdim var fiilen bir yok bin bn eşimle sewerk ewlndim lakin ewlendğim günden beri fazla mutsuzum defalarca kötülüğünü gördüm şimdi ise istedğim olcak yani boşanma aşamsındayız lakin bnm bi kızım var onu ve kendi geleceğimi göz önünde bulundurmak mecburiyetindyim ama bu ewlilik de yürümüyor birbirimizi sewiyoruz lakin olmuyor işte acaba ii bi karar mı fena bi karar mı aldım kafam çok karışık çünkü bi nevi bnm kızm yetim büyüyecek bnde blrm babasızlığı çünkü bnm babamda bn küçükken trafik kazasında öldü her zaman boynum bükük dü hemen acaba kızmda öle olur bana büyüyünce hesap soracakmıderdimcokbuyuk5c519a223c899gifalt Cry derdimcokbuyuk5c519a223c899gifalt Cry derdimcokbuyuk5c519a223c899gifalt Cry inanın hep bunları düşünüyorum ve annmler de bi kız kardeşim var yarın birgün o da ewlncek sadce annem ve bn kalcam eee onun yaşı da umulan alah bnden ömür alsın ona versn lakin onu da kaybdersem bnm halim ne olacak ve buna bnzer çoook şeyler arkadaşlarım bn ne yapacam oysaki bnde ewli ve çoook mutlu olmak isterdm çünkü çook güzel bişey ama bn maalesef defalarca bu güzellikleini başkalarından dnledm ve imrendim bnm hakkım değilmiydi mutlu olmaaaak çıkmazın içine girdim artık dayanacak gücüm de kalmadıderdimcokbuyuk5c519a223c899gifalt Cry derdimcokbuyuk5c519a223c899gifalt Cry