Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dereden Su İçmek

Dereden Su İçmek
0
261

Similar threads

Bin Dereden Su Getirmek Deyiminin Anlamı nedir Bin Dereden Su Getirmek Deyimi Ne demek Bin Dereden Su Getirmek Deyiminin Anlamı 1Verilmesi gereken cevabı bir turlu vermemek 2 Birini kandırmak icin ceşitli diller dokmek Ornek Cumleler; Nereye gittiğini soyleyene kadar bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Rüyada İçmek bakmak, Rüyada İçmek, Rüyada içmek ibadetle yorumlanir, içinde ne oldugunu bilmeden bir kaptan ya da bir testiden bir sey içen hayati boyunca Allah in yolundan ve emirlerinden ayrilmaz Altin bir kaptan Su ya da tatli bir serbet içtigini bakmak, kedere; gümüs kap tan içmek ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
Süt, su, bal ve öteki şeylerin şerbetini içmek fıtrat güzelliğine, ilim ve hidayete, manevi zevklere ve ibadet hazzına, İnsana ferahlık veren soğuk içecek ve su içmek helal mala, Kaplıcada sıcak su içmek şifaya, kaplıca dışındaki yerlerde sıcak su içmeek gam ve kedere kötüye işaret eder ( Ayrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
(Hem Bakınız; Akarsu) Suyun vadi tabanında akması bolluğa, Irmak, çay ve ark içinde aktığını bakmak işlerin kendi seyri içinde yürüyüp gitmesine, Seri akış, hayatın monotonluğunun değişmesine, heyecanlandırıcı gelişmelere, Akıntıya bir şey kaptırmak gayretlerin beyhudeliğine delalet eder Rüyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Yıldız Tilbe Aşkın Cezan Mı (Bin Dereden Su Getirsem) Sen bana gönlündeki bağdan bir çiçek veremedin Seninmiş bu zalim kalbim kimseyi sevemedim Aşk her mekanda haklıydı vakit farklıydı Gülmedim yüzünden acımasız aşkın cezan mı? Sen bensiz bir dağ olsan yıkılırdın yar Ben sensiz viraneyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt