iltasyazilim
FD Üye
http:img258**************img258874138657487so7
Malzemeler:
4 dilim dana biftek
45 diş sarımsak
12 demet dereotu
2 defne yaprağı
Yarım limon
30 gr margarin
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, karabiber
Yapılışı:
1 Dereotunu temizleyip kıyın Sarımsakları soyup ezin Limonun suyunu sıkıp kabuğunu kibrit çöpü kadar ince uzun (jülyen) doğrayın
2 Margarini tavada eritip sarımsağı hafif soteleyin Biftekleri ekleyip kızartın Üzerine dereotunu serpip limon suyu ve kabuğunu ilave edin tuzbiber ekleyin
3 Bifteklerin üzerine peynir serpin, Kısık ateşte birkaç dakika daha pişirin 5 dakika kapağı kapalı olarak dinlendirip sıcak olarak servis yapın
Malzemeler:
4 dilim dana biftek
45 diş sarımsak
12 demet dereotu
2 defne yaprağı
Yarım limon
30 gr margarin
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, karabiber
Yapılışı:
1 Dereotunu temizleyip kıyın Sarımsakları soyup ezin Limonun suyunu sıkıp kabuğunu kibrit çöpü kadar ince uzun (jülyen) doğrayın
2 Margarini tavada eritip sarımsağı hafif soteleyin Biftekleri ekleyip kızartın Üzerine dereotunu serpip limon suyu ve kabuğunu ilave edin tuzbiber ekleyin
3 Bifteklerin üzerine peynir serpin, Kısık ateşte birkaç dakika daha pişirin 5 dakika kapağı kapalı olarak dinlendirip sıcak olarak servis yapın