iltasyazilim
FD Üye
Dereotlu Bulgur Pilavı nasıl yapılır
Dereotlu Bulgur Pilavı yapılışı
Dereotlu Bulgur Pilavı Tarifi
Malzemeler
1 soğan , 2 havuç, 1 kabak Tuzlu, 50 gr tereyağı, 500 gr bulgur, 2 demet dereotu
Yapılışı
Soğanı soyup küp küp doğrayın Havucu ayıklayıp yıkayın Kabağı ayıklayıp yıkayın Her ikisini küpler halinde doğrayın Tereyağını bir tavada eritin Sebzeleri tereyağında 5 dakika kavurun Dereotunu ayıklayıp yıkadıktan sonradan kıyın Bulguru geleneksel yöntemlere kadar pişirin Sebzeleri ve dereotunu ekleyip harmanlayın *
Dereotlu Bulgur Pilavı yapılışı
Dereotlu Bulgur Pilavı Tarifi
Malzemeler
1 soğan , 2 havuç, 1 kabak Tuzlu, 50 gr tereyağı, 500 gr bulgur, 2 demet dereotu
Yapılışı
Soğanı soyup küp küp doğrayın Havucu ayıklayıp yıkayın Kabağı ayıklayıp yıkayın Her ikisini küpler halinde doğrayın Tereyağını bir tavada eritin Sebzeleri tereyağında 5 dakika kavurun Dereotunu ayıklayıp yıkadıktan sonradan kıyın Bulguru geleneksel yöntemlere kadar pişirin Sebzeleri ve dereotunu ekleyip harmanlayın *