iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 adet tavuk butu
1 demet dereotu
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yarım kilo süt
HAZIRLANIŞI
2 kaşık un ve 2 kaşık yağı orta ateşte pembeleştirin 12 kg sütü azar azar tencereye ilave edin Haşlamış olduğunuz tavuk etinin suyunu da 2 bardak olmak kaydıyla ekleyin Sürekli karıştırın Kaynamaya yakın didiklenmiş tavuk etini ilave edin Bir taşım kaynadıktan sonra iri dopranmış dereotunu da ekleyerek 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın
2 adet tavuk butu
1 demet dereotu
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yarım kilo süt
HAZIRLANIŞI
2 kaşık un ve 2 kaşık yağı orta ateşte pembeleştirin 12 kg sütü azar azar tencereye ilave edin Haşlamış olduğunuz tavuk etinin suyunu da 2 bardak olmak kaydıyla ekleyin Sürekli karıştırın Kaynamaya yakın didiklenmiş tavuk etini ilave edin Bir taşım kaynadıktan sonra iri dopranmış dereotunu da ekleyerek 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın