Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dereotlu Zeytinli Yulaf Ekmeği

Dereotlu Zeytinli Yulaf Ekmeği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dereotlu Zeytinli Yulaf Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler

*2 yumurta
*1 su bardağı yoğurt
*12 su bardağı zeytinyağı
*1 paket kabartma tozu
*2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
*Yulaf kepeği
*Dilimlenmiş siyah zeytin
*Dereotu
*1 adet kapya biber
*Bir çay kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı keten tohumu

Dereotlu Zeytinli Yulaf Ekmeği Tarifi Yapılışı İki yumurtayı derin bir kapta bir kaç dakika çırpın Üzerine yoğurt ve zeytinyağını ekleyerek çok az daha çırpın Daha sonra üzerine keten tohumu kabartma tozu ve azar azar yulaf kepeği ilave edin Kaşıkla kek hamuru gibi karıştırın Kıvamı kek harcından biraz daha katı olmalı Hazırladığınız harcı kenarda bekletin Kapya biberi ufak ufak küpler şeklinde doğrayın dereotunu da ince ince kıyın Daha sonra bunları harcın içine ekleyip homojen hale getirin
Pisireceginiz kalıba yağlı kağıt yerleştirin Ben borcam ve minik güveç kapları tercih ettim Harcı yirmi dk dinlendirdikten sonra kaplara boşaltın Üzerine yulaf ezmesi serpin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında altı üstü kızarana kadar pişirin İlk sıcaklığı geçince dilimleyip servis edin
Afiyet olsun

Similar threads

Elmalı Fit Kek Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta **2 tatlı kaşığı bal **1 + 12 bardak yulaf kepeği **34 bardak yulaf ezmesi **1 bardak yoğurt **1 paket vanily **1 paket kabartma tozu **1 tatlı kaşığı tarçın **2 adet rendelenmiş elma **1 avuç kuru meyve **1 buçuk yemek kaşığı çiğ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Dukan Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler *12 yemek kaşığı yulaf kepeği *3 yumurta *10 yemek kaşığı ılık süt *1 yemek kaşığı yoğurt *1 tatlı kaşığı instant maya *Tuz *İsteğe göre baharat(ben pulbiber kullandım) *Üzerine çörekotu Dukan Ekmeği Tarifi Yapılışı Yumurtaları mikserle köpürene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Tok Tutan Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler *5 çorba kaşığı yulaf ezmesi *1 tatlı kaşığı keten tohumu *1 çay fincanı süt *1 tatlı kaşığı yulaf kepeği(isteğe bağlı) *1 elma veya muz *İstediğiniz miktarda ceviz veya fındık vs *Tarçın *Damak zevkinize göre pekmez Tok Tutan Yulaf Lapası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Yulaf Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *9 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı *3 yemek kaşığı yulaf ezmesi *3 yemek kaşığı *yulaf kepeği *1 paket kabartma tozu *6 yumurta *1 avuç ufalanmış ceviz *İsteğe bağlı tuz *2 çay bardağı süt Yulaf Ekmek Tarifi Yapılışı Yumurtaları çırpın Köpürünce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yulaf Kepeği Ekmeği (Dukan) Tarifi İçin Malzemeler *9 yemek kaşığı yulaf kepeği *3 yumurta *1 tatlı kaşığı instant maya *5 yemek kaşığı yağsız süt *1 çay kaşığı tuz *1 yemek kaşığı yoğurt *1 çay kaşığı şeker yada tatlandırıcı Yulaf Kepeği Ekmeği (Dukan) Tarifi Yapılışı İlk olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt