Genç müzikçi Billie Eilish, son mecmua çekimi ile tüm dünyayı kendine hayran bırakmıştı. Lakin şeklindeki değişikliği görenler ortasında eleştirenler ve kendisini 'ikiyüzlülük' ile suçlayanlar da oldu... Billie, son röportajında tüm bu denilenlere bir karşılık vermiş. Ayrıntılar aşağıda????
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...Genç müzikçi ve kelam muharriri Billie Eilish, şimdi 17 yaşındayken tüm dünyayı kendine hayran bıraktı.
Sesi, müzikleri ve ürettiği her şey listelerde bir numaraya yükseldi ve rekor üstüne rekor kırdı desek yeridir. Şu anda 19 yaşında olan genç müzikçi, verdiği birkaç karar sebebiyle tenkit altında.
Eilish, kimsenin bedenini cinsel bir nesneye dönüştürmesine müsaade vermeyeceğini söyleyerek bol kıyafetler giydiği biçimi ile dikkatleri üzerine çekmişti.
Lakin, son birkaç yılda fikrini değiştiren Eilish'i 'ikiyüzlülük' ile suçlayanlar oldu. Son mecmua çekimini birçok hayranı beğense de, Eilish birçok hayranını da kaybetti.
"Baştan beri ne isterseniz onu giymeniz gerektiğini söylüyorum." diyen Eilish, son röportajında tenkitlere yanıt verdi.
'Klasik Hollywood' temasını çekimde yaratmak istediğini ve bunun katiyetle kendisinin yeni usulü olmadığını söyledi.
"Özel temalı estetik bir fotoğraf çekimi olmalıydı, ancak beşerler 'Billie Eilish'in yeni usulü.' diyip durdu."
'İnsanlar daima şöyleydi: 'Yeni biçimi muhakkak eskisinden daha yeterli.' ya da 'Keşke eski biçimine geri dönse, onu bu türlü görmek çok üzücü.' Bu garip zira bu benim yeni şeklim falan değil. Yalnızca tek seferliğine giydiğim bir şeydi.' biçiminde açıklama yaptı.
"İstediğiniz üzere giyinin, davranın, konuşun. İstediğiniz üzere olun. Daima bunu söyledim." diyen Eilish, hakkında yapılan tenkitlere karşılık verdi.
Yalnızca yeni bir şeyler denemek istediğiniz için insanların bunu mahvetmesine müsaade vermemeniz gerektiğini de söylüyor!
Eilish, geçen yılki hali içinse "Tam manasıyla bir felaket." tarifini yapıyor.
'Tanrım, o kız tam manasıyla bir kimlik buhranı yaşıyordu.' diyen Eilish, 18 yaşındaki halinin özgüvensizliğinden bahsetti.
'Tavrım tam manasıyla, 'Dışarı gidemem. Biliyorsun, oraya gidemem.' halindeydi. Parka ya da kahve almaya dahi gidemiyordum.'
Hayranlarının onun daima "bol giyinen Billie" olarak kalmasını istemelerini ise "insanlıktan uzaklaştırma" olarak yorumluyor.
'İnsanlar bu anılara takılıp kalıyorlar ve bir bağ oluşturuyorlar. Lakin bu insanlıktan uzaklaştırmak üzere.'
"Memelerim yüzünden 100.00 takipçi kaybettim. Beşerler büyük göğüslerden korkuyor."
İnstagram'da korse ve dantelli sutyen giydiği fotoğrafı paylaştıktan sonra 100.000 takipçi kaybettiğini söyleyen Eilish, fotoğrafın da 'ikiyüzlülük' yorumları ile dolup taştığını söylüyor.
Met Gala kıyafeti ile çok gurur duyduğunu ve her vakit bu anı beklediğini söylüyor.
'Tam vaktiydi. Tam vaktiydi ve ben geçen birkaç yılda içimde ve özgüvenimde çok şey biriktirmiştim.' diyen Billie Eilish, çok heyecanlı olduğunu ve karnında kelebekler uçtuğunu eklemiş.
Elbisenin dizayncısı ile de tek bir kaide altında çalışacağını söylemiş: "Kürk kullanmayı bırakmalısın."
Böylelikle ünlü dizayncı Oscar de la Ranta ile çalışmayı kabul ederek elbisesini Met galasında giymiş. 'Bu benim için sahiden çok lakin çok kıymetli bir şeydi.' diyen Eilish, bunu mesleğinin en büyük başarılarından biri olarak isimlendiriyor.