Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

derin bir aşk meselesi acele cevaplarınızı bekliyorum

derin bir aşk meselesi acele cevaplarınızı bekliyorum
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar kıza bi kaç ay önce öneri ettim kabul etmedi sonra çok samimşi olmaya başladık arkadaşlar sayesinde ağzını yokladım zamanı var zamanı var gibilerinden bişeler demiş hemen kızda onu ne dek sevdiğimi biliyo fakat bi türlü kabul etmiyo bir de heryere birlikte gidiyoz aramız çok iyi hergün görüşüyoruz mükemmel bi diyalog var aramızda dediğim gibi bi türlü kabul etmiyo sizce bu meslek olurmu bidaha önerge edicem ne diyebilirim

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Burdaki arkadaşları gördükçe halime şükretmiyor değilimLakin kendi başarısız deneyimlerimi de paylaşmak istedimm Tecrübe 1: Ilk talihsiz hikayem 13 yaşımdayken başladıBen 7sınıftayken son sınıflardan semih diye bi çocuktan hoşlanıyordumTamamiyle platonik bir şeydiFakat birincil aşkım olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Slm Arkadaşlar apartmana yeni komsu tasındıYasıtım bir kızları vardıSora aksam muhabbetleri basladıBızde bu vesileyle tanıstık arkadas olduk sora gorusmeler ve samımıyet arttıkça ben asık olmaya basladım lakin kanka ayagına konusuyorduk bi gün yine aksam bize gelmıslerdi ailesiyle kahve içmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Öncesinde 10 ay süren bi sevgilim oldu onca zamandan sonra herşeyi doymuş dolu yaşadıgım ilkleri en fazla yaşadıgım bağlandığım biriydi ciddi mahiyette düşünüyordum yaşıtımdaki erkeklerin çoğunun yaklaşımı kızlara karşısında bellidir ben cinsellik olarak bakmıyordum olaylara yaşım 21 Daha Sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Selam arkadaşlar, başlıkta dediğim gibi derdim büyük, ben başlıyım anlatmaya, siz başlayın okumaya, okudukça beni anlıcaksınız Bundan takriben 2 ay önce bi kızla çıkmaya başladım Başlamadan önce ondan hoşlanıyodum, ama onunda başkasından hoşlandığını bildiğim (ama kim olduğunu bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
arkadaslar hepinize merhabalar sizlere bişey anlatıcam önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım doğrusu fazla kafam karmakarışık özet olarak anlatayım ben konuyu biz 3 katlı bi ewde oturuyoruz bundan 45 ay önce alt katımıza yeni kiracılar geldi kısa sürede çok arkadaş canlısı olduk yedigimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt