Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derin Çıkmaz...

Derin Çıkmaz...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben kendimi öyle tuhaf öyle açıklanamaz hissediyorum ama nereden başlasam nasıl anlatsam çözemedimBenim sorunum gözlerinimi ne vakit kapasam onu düşünmem, yolda ne vakit uzun siyah saçlı birisi görsem acaba o mu diye yetişip yüzüne bakmam falanHayır eşşek dek da adam olduk lakin , pek basit olarak ta atla otobüse çık karşısına bak gözlerinin içine söyle sevdiğini be oğlum, mezara gideceğine bu giz en azından bilsin ,sende rahatla yöntemiyle olmuo işler biraz daha karışıkKız başlangıçta yurtdışında eğitim görüyor(ülke vermicem)İkinci olarak ortaokul arkadaşım ve ortaokulda en cana yakın arkadaşlarımdandı yani o vakit kanka terimi daha doğmamıştı lakin tıpkı öyleydi yaniOyle cocukça bir takım şeyler geçmişti aramızda ama artı ciddi bişeyler yoktuOrtaokuldan beri ara ara dost grupları ortamın surekli görüşürüz ve hala eski samimiliğimiz devam ediyorHatta bu yaz surekli beraberdik ve gezdikTamam diyebilirsiniz olm bu değin yakın arkadaşınsa bu nesil duygular besleme ama bende kendime benzer şeyi söylüyorum lakin gözlerinin içine bakınca booommmmYani teftiş dışı bir olayGelelim ana konuya ;
2 seçenek varBirincisi msnden patlatacam bombayı ne olursa olacakİkincisi yeniden Türkiye'de iken görüşecez ve o süre söyliyeceğimAma sizce bu olayın gerçekleşme olasılığı nedir?Yani bu söylediklerimden daha uygun bi yol usul varmıdır sizce? Yaşım 22 kızda benzer yaştaOyle gösterişsizde değilim 1,95 zirve var Kızda fazla hoş lakin abes değilYani bakış olarak olur olm neden olmasın dio içim lakin ya eski dostluğumuda kaybedip bi daha onu hiç göremezsem diorumPff çok kafa ütüledim galibaYardımcı olanlara şimdiden teşekkurler

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,324Kullanıcılar
ruhwadawSon üye
Üst Alt