iltasyazilim
FD Üye
Derin Dondurucu İçin Kızartılmadan Yapılan Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler
*Patlıcan
Derin Dondurucu İçin Kızartılmadan Yapılan Karnıyarık Tarifi Yapılışı Patlıcanlar yıkanıp temizlenir Alacalı soyulur Tuzlu suda 510 bekletilir Sonra kurulanıp ortadan ikiye bıçakla bölünür Önlü arkalı bir fırça yardımı ile yağlanır Fırın tepsisine dizilir Üzeri kızarana kadar 2025 dk fırında 200 derecede fırınlanır Sonra saklanmak üzere saklama kabına dizilir Aralarına alırken birbirine yapışmasın diye ben naylon poşetden kat koydum Kullanırkende buzu tam çözülmeden kaşıkla bastırılarak derinleştirilerek kıymalı harç konulan bölme yapılır İstenildiği zaman kullanılır
*Patlıcan
Derin Dondurucu İçin Kızartılmadan Yapılan Karnıyarık Tarifi Yapılışı Patlıcanlar yıkanıp temizlenir Alacalı soyulur Tuzlu suda 510 bekletilir Sonra kurulanıp ortadan ikiye bıçakla bölünür Önlü arkalı bir fırça yardımı ile yağlanır Fırın tepsisine dizilir Üzeri kızarana kadar 2025 dk fırında 200 derecede fırınlanır Sonra saklanmak üzere saklama kabına dizilir Aralarına alırken birbirine yapışmasın diye ben naylon poşetden kat koydum Kullanırkende buzu tam çözülmeden kaşıkla bastırılarak derinleştirilerek kıymalı harç konulan bölme yapılır İstenildiği zaman kullanılır