Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye

Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 kg taze fasulye
*89 adet domates
*4 adet soğan

Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuğunu soyarak küp küp doğrayalım Soğanı da yemeklik doğrayalım Ayıklanmış yıkanmış ve arzuya göre küçültülmüş olan taze fasulyeleri derin bir tencereye alarak üzerine domatesleri ve soğanları ekleyerek kısık ateşte pişirmeye bırakalım Fasulyeler rengi dönene ve suyunu salana kadar pişirelim Ocağın altını kapattıktan sonra soğumaya bırakalım Soğuyan fasulyeleri buzdolabı poşetine koyarak ağzını sıkıca kapatalım Derin dondurucuya koyalım Kışın özellikle çalışan bayanlar için hazır yemek oluyor Afiyet olsun

Similar threads

Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo taze fasulye *5 tane domates *3 tane biber *NOT; *Malzemeleri istediğiniz kadar çoğaltıp azaltabilirsiniz *Siz istediğiniz fasulyeden hazırlayabilirsiniz (Ben etli ve kılçıklı fasulyeden hazırlıyorum Derin Dondurucuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo taze fasulye *5 tane domates *3 tane biber *NOT; *Malzemeleri istediğiniz kadar çoğaltıp azaltabilirsiniz *Siz istediğiniz fasulyeden hazırlayabilirsiniz (Ben etli ve kılçıklı fasulyeden hazırlıyorum Derin Dondurucuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *Taze fasulye *Domates Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeleri ayıklayalım uzunlamasına ikiye keselim sonra ufak parçalara keselim yıkayalım süzgece alalım Tencerede doğranmış domatesleri 5 dakika kavuralım ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo taze fasulye *1112 domates Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyelerin uç kısımlarını kesip yıkayın İstediğiniz boyutta kesin Daha sonra ocağın üstünde kaynamakta olan suya üstünü geçmeyecek şekilde fasulyeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 kg taze fasulye *89 adet domates Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeleri kırıp yıkayın Ben uzunlamasına ikiye de kesiyorum tamamen kendi tercihim, bu şekilde sevdiğim için Siz dilediğiniz şekilde doğrayın yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt