Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derin Dondurucuya Fasulye

Derin Dondurucuya Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Derin Dondurucuya Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*Taze fasulye (İsteğe bağlı)
*Buzdolabı poşeti
*Pipet

Derin Dondurucuya Fasulye Tarifi Yapılışı Merhaba
çalışan bir bayan olarak kışın derin dondurucudan çıkarıp yemek yapmak pratik bir çözüm
Her şeyde olduğu gibi derin dondurucuya sebze hazırlayıp koymakta oldukça zaman alıyor barbunya alıyordum ve onu ayıklayıp yıkayıp direk dondurucuya atıyordum çok kolaylık oluyordu
Taze fasulye de çiğden koyabilirmiyim diye araştırma içindeydim Sonunda karar aldım çiğden dondurucuya yarım kilo kadar fasulyeyi attım temizledim yıkadım kuruladım ve buzdolabı poşetine içinin havasını bir pipet yardımıyla aldım Bunu bi akşam önceden yaptım bu akşam eve geldim düdüklü tencereme soğanımı doğradım kavurdum Daha sonra derin dondurucudaki fasulyeyi içine attım Üzerine gene derin dondurucuya robattan geçirip çiğden poşetlediğim domateslerimi ekledim Tuz, karabiberimi ve 1 bardak suyunu ekleyip düdüklünün kapağını kapadım buhar çıktıktan sonra saat tutarak yarım saat pişirdim
Evettt olmuştu çok leziz oldu tavsiye ederim yapacak arkadaşlara

Similar threads

Derin Dondurucuya Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *Taze fasulye (İsteğe tabi) *Buzdolabı poşeti *Pipet Derin Dondurucuya Fasulye Tarifi Yapılışı Merhaba çalışan bir hanımefendi olarak kışın derin dondurucudan çıkarıp yemek yemek yapmak pratik bir çözüm Her şeyde olduğu gibi derin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Derin Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *Taze Fasulye Derin Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyelerin uçları kırılarak yıkanır Ben bütün olarak koyuyorum ama siz amacınıza uygun olarak 23 parçaya bölebilirsiniz Temizlenen fasulyeler kaynayan suda 3dk boyunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 kg taze fasulye *89 adet domates *4 adet soğan Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuğunu soyarak küp küp doğrayalım Soğanı da yemeklik doğrayalım Ayıklanmış yıkanmış ve arzuya göre küçültülmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kış İçin Taze Fasulye(Dondurucuda) Tarifi İçin Malzemeler *2 kilogram taze fasulye *1 5 kilogram domates *7 8 adet sivri biber Kış İçin Taze Fasulye(Dondurucuda) Tarifi Yapılışı Merhabalar, Kış hazırlıklarına yavaş yavaş başladım Taze fasulyeyi derin dondurucuda saklamak daha kolay diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Derin Dondurucuda Taze Fasulye (KavurmaSarartma) Tarifi İçin Malzemeler *1 kg taze fasulye *4 adet olgun orta boy domates *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Yarım çay bardağı su *1 çay kaşığı tuz Derin Dondurucuda Taze Fasulye (KavurmaSarartma) Tarifi Yapılışı Fasulyelerin kılçıklarını temizleyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,034Mesajlar
30,015Kullanıcılar
ardamurat66Son üye
Üst Alt