Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derin Mermerci: Logolu kıyafet giymek görgüsüzlük

Derin Mermerci: Logolu kıyafet giymek görgüsüzlük

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
derin_mermerci_logolu_kiyafet_giymek_gorgusuzluk_1602142106_8772.jpg

Cemiyet hayatında stiliyle dikkat çeken ve stil denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Derin Mermerci, ALEM dergisine kapak oldu.

Son dönemde vintage kıyafetlere yöneldiğini söyleyen Derin Mermerci, asla giymem dediği parçaları “Dolgu topuk sevmiyorum. Ya da üzerinde kocaman marka yazan herhangi bir şey kullanmak, giymek bana çok görgüsüzlük geliyor” şeklinde ifade etti. Lal ve Mila isminde ikiz kızları bulunan Mermerci, “Tabii ki farklılar. Herkes ikizleri aynı karakter bekliyor, halbuki iki ayrı gezegen gibiler. Ortak özellikleri müthiş sevgi dolular. Merhametliler, zekiler. İkisiyle de çok gurur duyuyorum” dedi.

QNnEk_1602141271_785.jpg