Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derslerİn Nasil?

Derslerİn Nasil?
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Derslerİn Nasil? + olm dersler nasıl? baba çok üstüme geldiler ama ben alttan alıyorum cocum, derslerin nasil, ilgilenmiyoruz, okula gelmiyoruz, hocalarini filan aramiyoruz diye derslerini boslamiyosun di mi oglum? + baba siz beni gecen yil okuldan alip sanayiye cirak verdiniz ya! hmm sanayi nasil? + dersler nasıl? eski tadı değil dersler nasıl? ne desem yalan olur şimdi! ? dersler nasıl? onu bırak da esas sen nasılsın? dersler nasıl torun? artık ders değil dede dersler nasıl? a da bizim harfimiz f de bizim harfimiz ayrımcılık değil dersler nasıl? ortam iyi abi ya arkadaşlar filan dersler nasıl? hocalarımızın kararlarına saygılıyız dersler nasil? şu hayatta beni kim anlayabilmiş? derler nasil?? lig uzun maraton, daha alınacak cok puan var dersler nasıl? önümüzdeki yıllara bakıcaz dersler nasıl? eve meslek getirmiyorum, yanıtlayamıycam dersler nasil? bozustuk biz onunla cok merak ediyorsan git onlara sor  

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt