Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

derslik arkadaşıma aşık oldum

derslik arkadaşıma aşık oldum
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba ben oğuzhan ben sınıf arkadaşıma aşık oldum ve galiba ondan hoşlandığımın haberdar onu kıracak bişey yapmak istemiyorum ama duygularımı da itiraf etmem lüzumlu onu fazla seviyorum o çok naif mükemmel yürekli beni mezuniyet balosuna gösteri etti sizce ne yapmalıyım dostlarım yardımlarınız için çoktan teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar ben eski derslik arkadaşıma aşık oldumŞuanda benzer sınıfta değiliz lakin ben onu çok seviyorumAra sıra telefonla mesajlaşıyoruz okulda görür görmez merabalaşıyoruz fakat bu kadarOna göre tespitlerim hatalı değilse beni kardeşi gibi görüyor benim de onu kardeşim olarak gördüğümü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Merhaba arkadaşlar ben bir kızdan hoşlanıyordum okulun başlarında benzer sınıftaydık muhabbetimiz felan oldu Ne ise konuya geçeyim ben buna zamanla aşık oldum gün geçtikçede ona olan aşkım büyüdü şimdi aramız beraber yemeğe çıkıyoruz hergün durağa bırakıyorum fakat bir sorun var babası geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Selamın Aleykum Arkadaşlar Acilen Ben 8ci Sınıfa Gidiyorum Ön Sırada Oturan Kıza Aşık Oldum Ama Kız Başkasını Seviyor O Sevdigi Çocukla Bir Zamanlar Çıkkıyorlardı Ayrıldılsar Kız Onu Halen Seviyor Bende Kızı Seviyorum Kızla Samimiyiz Bugun Kızın Arkadaşı İle Kıza Haber Yolladım Seni Seviyormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bu olayın kısacası başlıktaÇok yakın bi arkadaşıma aşık oldum sınıfta 2 tane yakın kız arkadaşım wardı biri kankam dierinede aşık oldum işteHerneyse konuya girim aramız baya ii hiç kanka dediğini felan duymadım ilk başlarda gelip geçici sandım unuturum dedim fakat umduğum gibi olmadı gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba lisede okuyorum lise 3 neyse 9 Sınıftaydaken başka sınıfta olan samimi olmadığım kız bana sevdiğini yüzüme söylemişti daha sonra işte hep bana alaka falam gösteriyodu çokta hoş kız Öncleri beğenmiyodum fakat daha sonra yavaşça bişeyler hissetmeye başladım ama kıza açılamıyodum aslında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt