Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dertler derya oldu :)

dertler derya oldu :)
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
dertler derya oldu ibrahim tatlısesin dediği gibi hakikaten: dertler derya oldu bendedersler bitti tam tatil yapayım derken bin türlü şey geldi başımabunu kabul etmiyorum ben 1 ay daha tatil isterim yök e kadar giderim icabındadertlerderyaoldu5c517fe478af3alt :D Big Grin :D bu ne ya? 20lik diş çıktı tamam çık fakat niye iltihaplanırsın be canım? çenemi yanağımı şişirirsin? üstüne bide ağzımın içinde vahşice olaylar çıkarırsın bana da yazık değil mi? hadi o şişkinlik indi kanal tedavisi dendi cilalı da canım kardeşim iğne yapmadın madem azcık geçtim azcığı minnacık da olsa uyuşturucak bişey sıksana çenemi söküyomuş gibi ağrıtıyosun ağrıdan gebertiyosun ha üstüne bide azarlıyosun? zaten korkuyorum2gün sonra geldiğimde dayak da atarsın beklerim senden artık ne yapıcaksınız? sevgili cildim sende iltihaptan ötürü apse çıkarırsın lakin niçin illa yüzümde? o kadar yer vardı gittin nokta atışı yaptın oldu mu bu acilen? bence olmadı hiç olmadıkol var el var sırt var vücut var niye illa oysa orası? sayende aynalara küstüm 20lik cilt nedeniyle ağzım kedi leşi yemişim gibi de kokuyokendimden iğrendim bundan böyleşurda kaldı derslerin başlamasına bir hafta sen kalk üzerine grip ol boğaz ağrısı baş ağrısı cümbür cemaat sancı çektiriyo bünyem bana1hafta kaldı dersler başlayacak ben daha kendime gelemedime böylece antibiyotik ağrı kesici derken reglimde gecikti öteki avuç içi sürünürümbunların üzerine sağolsun üniversitem benim canım üniversitem iktisat fakültesinde ne değin korkulu rüya varsa göndermiş bize yetersiz olmasınlar bide bi program hazırlarlar ama sormayın ilgiyle bekliyorumdertlerderyaoldu5c517fe478af3alt :D Big Grin :D sırıttığıma bakmayın soğudum bundan böyle her şeyden yemek yemekten aynaya bakmaktan kendimden soğudum en çok da bakamıyorum zaten aynalarapsikolojim mi bozuldu acaba her şey üst üste geldiği için? bide psikoloğa giderim dişçiden çıkarım yazarak anlaşırız bundan böyle ooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!! neyse offlamayım öyle sen büyüksün Allah ım şu kulunun derdine deva olursun inş ivedi şifa diliyorum senden fakat çok ivedi  

858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt