Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dertli Sozler

Dertli Sozler
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dertli Sozler

Dertli Sozler Kısa

Aşkının Adı Dert Olucaksa Bırak cekeyim Be! Dertsiz Zamanım Olmadıki Aşkını cekemiyeyim!!

Ağlıyorsam Sebebi var Dertli Dunyamda Acılarım var gulmek yakışmaz Oldu bana Dertlerimle duygularıma Acıyorum Gozyaşlarımla!

Yaşamak Dert cekmekse cekerim en ağırını, seni sevmek dert vericekse dertlere alıştı bu kalp sadece sana sevdalı

Dertli kederli Hayatımda teselliyi sende bulurum mutlu Olurum Sen Olmayınca Dertlerimle Boğuşurum

Derdim Olsada icimde Sana Gulerim Yanında icim kan Ağlasada olumsuz şartlarda Sana yaşatmam bunu Asla!

Derdim kimseye Değil Sadece Kendime, Ağlıyorum Dertlerimle her gece, Ne olur Cek beni Sevgi Dolu Yureğine Dertleri Unutayım Seninle

Dertli gecelerime Dermanlı Guneş ol, Cevap Bulamadığım Sorunlarıma Sadece Mutlu Bir cozum Ol

Dertlerim Aşk ustune Kurulmuş Beni Bir Sen Anlıyordun Sende Dertlerim Yuzunden Bıraktın Beni Derdim Sana Değil hayata Gulum

Mutlumuyum Sanıyorsun bu Acı hayatta? Seni gorunce guluyorum Sanıyormusun Mutluyum Bu hayatta? Dertlerimle uzmek istemiyorum Seni Bunu Artık Anla!

alıntı

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt