Gözü Yaşlı üyenin siiri Acimamak elde degil meleklerimdertliuyeninsiiri5c5630769087falt Ben bu forumun eskisiyim bununla beraber kederlisiyim Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler defalarca alaka çeker, Adminde bize fırça çeker Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü diğer yere Vefadan yana derdim çok, Anlayana sitem yok Aza notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize Online gözüksemde daima pc de, Hiç arkadaşım yok sitede Tek bir özel mesaj aldım Ondada uyarı aldım Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım Neden yanlış yazdın dedi bir tane abla Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' Allah'tan korkmasam çökertecem siteyi valla Mesajlarımı görmezden geliyorlar, Benzeri kendileri çok biliyorlar Kendimi ifade etmek için şiir yazdım Virüs girdi dediler,şiirimi yediler Birine gıcığım vardı, Onuda moderatör ettiler Ben derim islamının emri, O der imansızlar belli daima derler benim görüşüme göre Bazende İmam ı Azam a tarafından Muhalifler her zaman ilgi çeker İtiraz ederim biride beni saf dışı eder Ufak bir çocuk hükmündeyim, Benide kaale alın,delirmekteyim dertliuyeninsiiri5c5630769087falt
Big Grin