Ağlamaklı Üyenin Şiiri Ben bu forumun eskisiyim aynı zamanda kederlisiyim Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler hep alaka çeker, Adminde bize fırça çeker Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü diğer yere Vefadan yandan derdim çok, Anlayana sitem değil Aza notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize Online gözüksemde daima pc de, Hiç arkadaşım değil sitede Tek bir özel mesaj aldım Ondada dikkat aldım Üzüntümden yatarken fazla ağladım, Sabahleyin kalktığımda yazdım Niçin yanlış yazdın dedi bir tane abla Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' Allah'tan korkmasam çökertecem siteyi valla Mesajlarımı görmezden geliyorlar, Benzeri kendileri fazla biliyorlar Kendimi anlatmak için şiir yazdım Virüs girdi dediler,şiirimi yediler Birine gıcığım vardı, Onuda moderatör ettiler Ben derim islamının emri, O der imansızlar belirlenmiş daima derler benim görüşüme kadar Bazende İmam ı Azam a göre Muhalifler daima ilgi çeker İtiraz ederim biride beni saf dışı eder Küçük bir çocuk hükmündeyim, Benide kaale alın,delirmekteyim seçme parça