Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

derviş ilahisi

derviş ilahisi
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
derviş ilahisi derviş ilahisi Derviş bağrı taş gerek Gözü batmış yaş lüzum Koyundan yavaş gerek Sen derviş olamazsın Sen Hakk�ı bulamazsın Ya Mevlam Hu Mevlam Aşkın bize ver Mevlam Doğruya varmayınca Mürşide ermeyince Hakk nasib etmeyince Sen derviş olamazsın Dövene elsiz lüzum Sövene dilsiz gerek Derviş isteksiz gerek Sen derviş olamazsın Ele geleni yersin Dile geleni dersin Böyle dervişlik dursun Sen derviş olamazsın Şeyhim sözleri Hakk�tır Katiyen hilafı yoktur Senin inadın çoktur Sen derviş olamazsın Derviş Yunus gel imdi Ummanlara dal imdi Ummana dalmayınca Sen derviş olamazsın  

Similar threads

Sen Derviş Olamazsın İlahisi sen derviş olamazsın ilahisi Derviş bağrı taş lüzum Gözü dolu yaş lüzum Koyundan yavaş lüzum Sen derviş olamazsın Sen Hakk’ı bulamazsın Ya Mevlam Hu Mevlam Aşkın bize ver Mevlam Doğruya varmayınca Mürşide ermeyince Hakk nasib etmeyince Sen derviş olamazsın Dövene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ahmet ALEMDAR • Mart 2008 Dervişlik, belki her müslüman için arzu edilen bir ideal olması gerekmesine rağmen, yeterince nefs muhasebesi yapmadan “Ben dervişim! diyebilir ve bu sıfatımla övünebilir miyim? Bakara Suresi’nin 156 ayetine göre hepimiz Allah’a gidiyoruz: “Biz Allah içiniz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Yunus Emrenin hoşgörü ile ilgili sözleri Biz kimseye kin tutmayız ağyar zeka dosttur bize Nerde ıssızlık var ise semt vü şardır bize Adımız miskindir düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız millet cihan birdir bize İnsanları birbirine karşısında emniyete, güvene ve asayişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Yunus Emrenin haz ile ilgili hoş sözleri Yunus Emre Tutku İle İlgili Sözleri Yunus Emre Zevk ile alakalı sözleri Şımartma İle İlgili Sözleri Yunus Emre Yunus Emre her şeyden önce gönül insanıdır Sevgi aşığıdır Onun tek istediği sevgiye bağlı olan her şeydir İnsanın öncelikle gönlüne ağırlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Yunus'un Kokusu Figen Çiftçi Bugünlerde değişik bir his var içimde Bir susamışlık var, bir hasret var Bir namaz, bir örtü yetmiyor bana, doyurmuyor beni Dünyanın faniliğini düşündükçe sıkılıyor içim Yunus gibi yaşamak istiyorum, Yunus gibi olmak Ah! Yunus’um Sırtında heyben, ayağında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt