Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Derya Avcı Sarı Gelin şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak

Derya Avcı Sarı Gelin şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak
0
65

Similar threads

Derya Avcı Sarı Gelin türküsü sözleri O Ses türkiye Derya Avcı 8 ocakta söylediği şarkı Sarı Gelin O Ses Türkiye Derya Avcı 8 ocak Derya Avcı Sarı Gelin türküsü sözleri Sarı Gelin türküsünü Yavuz Bingöl'den zevkle dinliyorduk 8 Ocak akşamı O Ses Türkiye yarışmasında Derya Avcı'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Derya Avcı 8 ocakta soylediği şarkı Sarı Gelin O Ses Turkiye Derya Avcı 8 ocak Derya Avcı Sarı Gelin turkusu sozleri: Erzurum carşı pazar leylim aman Icinde bir kız gezer oy nenen olsun Sarı gelin aman Elinde it kalem leylim aman Dertlere derman yazar oy nenen olsun sarı gelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Zeynep Türköz Kar Beyaz şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak Kızlar Zeynep Türköz Kar Beyaz şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak o şarkıyı dinlediniz mi  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Melis Kar Sil Her Tarafta şarkısı O Ses Türkiye 15 Ocak Melis Kar Sil Bitmiş şarkısı O Ses Türkiye 15 Ocak Melis Kar Sil Tekrar şarkısı sözleri var mı? Kızlar selamlama olsun O Ses Türkiye de oysa Melis Karın söylediği sil yeniden şarkısına bittim ve sözlerini istiyorum sizden O şarkıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak Kızlar Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak o şarkının sözlerini biliyormusunuz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt