Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Derya Avcı Sarı Gelin şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak
Derya Avcı Sarı Gelin türküsü sözleri O Ses türkiye Derya Avcı 8 ocakta söylediği şarkı Sarı Gelin O Ses Türkiye Derya Avcı 8 ocak Derya Avcı Sarı Gelin türküsü sözleri Sarı Gelin türküsünü Yavuz Bingöl'den zevkle dinliyorduk 8 Ocak akşamı O Ses Türkiye yarışmasında Derya Avcı'da...
Derya Avcı 8 ocakta soylediği şarkı Sarı Gelin
O Ses Turkiye Derya Avcı 8 ocak
Derya Avcı Sarı Gelin turkusu sozleri:
Erzurum carşı pazar leylim aman
Icinde bir kız gezer oy nenen olsun
Sarı gelin aman
Elinde it kalem leylim aman
Dertlere derman yazar oy nenen
olsun sarı gelin...
Melis Kar Sil Her Tarafta şarkısı O Ses Türkiye 15 Ocak Melis Kar Sil Bitmiş şarkısı O Ses Türkiye 15 Ocak Melis Kar Sil Tekrar şarkısı sözleri var mı? Kızlar selamlama olsun O Ses Türkiye de oysa Melis Karın söylediği sil yeniden şarkısına bittim ve sözlerini istiyorum sizden O şarkıyı...
Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak Kızlar Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak o şarkının sözlerini biliyormusunuz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.