Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Derya Baykal'dan duygulandıran Ferhan Şensoy paylaşımı!

Derya Baykal'dan duygulandıran Ferhan Şensoy paylaşımı!
0
37

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
derya_baykaldan_duygulandiran_ferhan_sensoy_paylasimi_1630758294_2119.jpg

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un eski eşi Derya Baykal sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Türk tiyatrosunun nadide isimlerinden Ferhan Şensoy, haziran ayında geçirdiği anjiyo sebebiyle bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybeden Şensoy, kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle 31 Ağustos'ta hayatını kaybetti.

qkLK3_1630758174_7143.JPG

Usta oyuncunun 1988 yılında nikah masasına oturduğu ve 2 çocuğunun annesi olan eski eşi Derya Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Eski eşine bugün bir kez daha veda eden Baykal, birlikte sahneledikleri tiyatro oyunundan bir kısmı Instagram hesabından paylaştı. Baykal, paylaşımının altına "Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu oyy...Ah güle güle ustam" şeklinde not düştü.

Similar threads

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un vefatının akabinde eski eşi toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırmıştı. Baykal, o paylaşımla ilgili birinci kez konuştu. Ünlü oyuncu Derya Baykal, geçtiğimiz aylarda hayatını yitiren eski eşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Ünlü oyuncu Derya Baykal, eski eşi Ferhan Şensoy'un vefatıyla ilgili yaşadığı acıyı anlattı. Baykal, "Haberi alınca çok berbat oldum, üstümü değişip kızıma gitmek istedim üstümü giyinemedim. İnanın hiç beklemiyordum." tabirlerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda usta oyuncu Ferhan Şensoy'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un vefatının ardından eski eşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırmıştı. Baykal, o paylaşımla ilgili ilk defa konuştu. Ünlü oyuncu Derya Baykal, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren eski eşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ünlü oyuncu Derya Baykal, eski eşi Ferhan Şensoy'un vefatıyla ilgili yaşadığı acıyı anlattı. Baykal, "Haberi alınca çok kötü oldum, üstümü değişip kızıma gitmek istedim üstümü giyinemedim. İnanın hiç beklemiyordum." ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda usta oyuncu Ferhan Şensoy'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'un ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan cenazesi alınan ünlü sanatçı, Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne götürüldü. Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy'un cenazesi, yakınları tarafından İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,443Konular
980,891Mesajlar
29,489Kullanıcılar
BeratksmalSon üye
Üst Alt