Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derya Bedavacı Bana Bunu Deme şarkı sözleri...

Derya Bedavacı Bana Bunu Deme şarkı sözleri...
0
76

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
derya_bedavaci_bana_bunu_deme_sarki_sozleri_1635846396_3143.jpg

Ünlü müzikçi Derya Bedavacı'nın son müziği "Bana Bunu Deme" dijital müzik platformlarında trendlere girdi. Herkes tarafından büyük beğeni gören müziğin kelamları ise merak konusu oldu. Pekala, Derya Bedavacı Bana Bunu Deme müzik kelamları nedir? İşte, müzik severlerden alkış toplayan Derya Bedavacı- Bana Bunu Deme müzik kelamları...

Son devirlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Derya Bedavacı, Hakan Altun ile birlikte seslendirdiği "Kavuşmalıyız" isimli tekli çalışmasıyla ilgi odağı haline gelmişti. Sırf sesiyle değil besteleriyle de ön plana çıkan ünlü müzikçinin yeni müziği "Bana Bunu Yapma" ile dijital müzik platformlarında en üst sıralara yerleşti. 30 Ekim'de yayınlanan müzik klibiyle ve müziğiyle müzik severlerden tam not aldı. Kısa müddette binlerce beğeni ve yorum alan müziğin kelamları dinleyiciler tarafından merak konusu haline geldi. Pek çok kişi arama motorlarında müziğin kelamlarını araştırmaya başladı. İşte, müzik listelerini alt üst eden "Bana Bunu Yapma" müziğinin kelamları...

DERYA BEDAVACI BANA BUNU YAPMA MÜZİK KELAMLARI

Elde yok, avuçta yok
Olanı bitirdik.
Çıkış yolu çok uzakta
Onu da yitirdik.
Zirve tırnak çaresizdik
Ona da direndik.
Ve hala benim umudum varken…
Bir yolu olmalı,
Bir umut doğmalı derken.

Bana bunu yapma, kırma umudumu
Yerlere atma kalan gururumu,