Derya Büyükuncu eşi ile nasıl tanıştı derya büyükuncu derya büyükuncu eşi Survivor, ÜnlülerGönüllüler, Derya büyükuncu, eşi ile nasıl tanıştı hakkında ayrıntılı bilgiler arkadaşlar 1548660319 1548660319 deryabuyukuncuesiilenasiltanisti5c4eae635b2e5deryabuyukuncuesiilenasiltanisti5c4eae635b2e5 deryabuyukuncuesiilenasiltanisti5c4eae635b2e5 Adını Survivor yarışması ile birkez daha duyuran Milli Yüzücü Derya Büyükuncu adını ağzından hiç düşürmediği güzel eşi Zehra ile nasıl tanışmışÜnlü çiftin tanışma hikayeleri melekler Survivor macerasına geçmeden önce biraz sizden, aşktan konuşalım istiyorum: Türkiye’nin gıpta ederek izlediği bu mükemmel çift nasıl tanıştı? Derya : Eşim eski yüzücü Ulusal takımdayken havaalanında tanıştık Garip olan o da ben de öyle fazla kere milli takıma gitmiştik ama hiç karşılaşmamıştık O dönem eşimin milli takıma son katılışıydı Bu muhteşem bir tesadüf Ilk zamanlarda eşimi dost olarak görmüştüm Peki ya sonradan? Derya : Sonradan o beni gözüne kestirmiş Tavladı beni Gördün yakışıklı çocuğu bırakmadın mı? Zehra : Derya çok transparan biri İçinin güzelliğini görmesini bilen herkese gösterir Daha önce Derya için 'Şöyle havalı, böyle kimseyi görmez' biçiminde konuşuluyordu Havası vizyonundandır belki de? Zehra : Hayır Bütün tersine mütevaziliği beni aşık etti kendine Ilk zamanlarda yanıma gelip “Senin gözlerin ne değin hoş diyordu Ben de “Tamamlanmış bu iş oldu galiba demiştim Derya, sende de aşk hemen başladı nasıl olursa olsun? Derya : Hayır Ben eşimi aslında arkadaş olarak görmüştüm Amerikan kafası diyebiliriz buna Lakin daha sonra her şey fazla hızlı gelişti ve 11 ay sonra da evlendik Derya'nın yarışmaya katılmasına nasıl izin verdin? Zehra : Gerçekten bilmiyorum Gidince pişman olmuştum Açlığa hiç dayanamaz, 2 hafta sonradan döner diye kendimi avutmuştum fakat o kadar olmadı ''BİZİM 3 KARAKTER BİR DÜNYAMIZ VAR'' En fazla nesini özledin Derya’nın? Zehra : Ben Amerika'daydım ve yalnızdım Her şeyini, evdeki hallerini, yemeğimi paylaşmayı özledim Hatta o kadar ancak Derya gittikten daha sonra yemek yiyemedim ve 8 kilo verdim Yalnızlığımı köpeğimizle paylaştım id Sizin 3 kişilik bir dünyanız var diyebilir miyiz? Zehra : Evet, şimdilik pek Derya : Seneye değin Nasıl yani? Derya : Seneye çocuk istiyoruz Zehra : Kocam bilir, o ne derse böylece olur Ne vakit doğmasını istiyorsunuz çocuğunuzun? Derya : 2019 yılında çocuğumuz olsun istiyoruz Artık zamanı geldi Olimpiyatlar ve çocuk Bu iki mutluluğu bir arada yaşamak istiyoruz ''EŞİM BENİM HERŞEYİM'' Yemek yapar mısın Derya ya? Zehra : Keza de nasıl, tencere tencere En fazla hangi yemeği sever? Zehra : Kırmızı et, pilav ve salata çoğunlukla menüsüdür Kapuska ve pırasayı da sever Ama her yemeğin içinde mutlaka et olmasını ister Zehra hoş yemek yapar mı? Derya : Ayrıca de nasıl Boşnak kızı ne de olsa Zehra : Sporcuların karbonhidrat ve proteini dengeli yemesi gerekir Derya sürekli enerji sarfedecek düşüncesiyle enerji olmak ister Biz de genelde her şeyi buna göre planlarız Bu kadar planlı yaşamak güç yok mi? Derya : Bundan Böyle alışılmışlık haline geldi Hayatındaki her şeyi sportif hedeflerin doğrultusunda düşünmeye başlıyorsun Şunu yaparsam böyle olur, dinlenirsem performansım artar gibi Zehra : Ara Sıra benim çikolatalarıma dadanır Hemen elinden alıp muz, meyveli yoğurt veriyorum Derya'ya Eşin bununla birlikte antrenörün mü? Zehra : Antrenörlüğünün yanı sıra şöförlüğünü, plan ve programlarını yaparım Derya : Bazen psikolojimi de eşim düzeltir bununla birlikte psikoloğum olduğunu da söyleyebilirim O benim her şeyim Peki hiç tartışma etmez misiniz? Zehra : Ederiz Fakat önceleri bu tek yanlı oluyordu Ben kızınca Derya susardı Daha Sonra bana da susmayı öğretti Eee nasıl kavga ediyorsunuz o vakit? Zehra : Birincil zamanlarda ben küserdim ve 2 gün konuşmazdım Dayanabiliyor muydun pek konuşmamaya? “gülüşmeler Zehra : Fazla konuşuyorum gibi görünüyor lakin dayanıyordum Şimdilerde bu zaman dakikalarla sınırlı Çıkıyorum, döndüğümde problem açılmış oluyor Yarışmada kendini eleştirdiğin noktalar var mı? Derya : Ben şimdi fazla rahatım 80 gün her tarafında kimseye iftira atmadım, arkadan vurmadım, yalan söylemedim Evet, sevmediğim millet vardı ama gerçi kimseye saygısızlık yapmadım Kaybetseydin yıkılır mıydın? Derya : Yıkılmazdım fakat fazla üzülürdüm Ben en çok halkın beni anlamasından, beğenmesinden, takdir etmesinden memnunum bir kere şampiyon olmak kayda değer gelebilir ama bence yaşam boyu şampiyon kalabilmek çok daha güzel Yarışmadan kimlerle görüşmezsin? Derya : Nihat, Tefik ve Zeynep’le kafama sıksan görüşmem Hayata bakışımız, konuştuğumuz şeyler, duruşumuz farklı Keza yalancılıkları da var tabiki