Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Derya Büyükuncu'ya Kötü Haber!

Derya Büyükuncu'ya Kötü Haber!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Derya Büyükuncu'ya Kötü Haber! derya büyükuncu, yüzme federasyonu, fena haber, ne dediler, survivor, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660931 1548660931 deryabuyukuncuyakotuhaber5c4eb0c8638c3deryabuyukuncuyakotuhaber5c4eb0c8638c3 deryabuyukuncuyakotuhaber5c4eb0c8638c3 Sevgili melekler, Survivor'ı öncelikle bitiren Derya Büyükuncu'ya şok haber yüzme federasyonundan geldi Federasyonun yaptığı açıklamaya tarafından Büyükuncu olimpiyatlar için yatırım yapılmayacak! Ahmet Bozdoğan, federasyonlarının 35 yaşındaki milli sporcudan madalya ve gelecek beklentilerinin olmadığını, bu nedenle Büyükuncu'ya yatırım yapmayacaklarını vurgulayarak, Derya Büyükuncu'nun kendi imkanlarıyla hazırlanması gerektiğini ifade etti Bozdoğan, şunları söyledi: ''Derya Büyükuncu, olimpiyatlara 6 kere katılan yüzücü bulunmadığını ve kendisinin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi istediğini söylüyor Gitmek istiyorsa önce (A) barajını geçecek 2019 Olimpiyatları için getirilen (A) barajını bugüne dek 2 sene önce, 1 kez, 200 metre kalifikasyon yarışında geçmiş Barajı geçen diğer bir derecesi değil Yarışmalara katıldı, antrenman yapmadı, adale kuvvetinden kaybetti Kişisel görünüm olarak, onun bu dereceyi geçmesinin muhtemel olduğunu öyle düşünmüyorum İşi çok şiddet Kendi kafasına kadar de 'Ben barajı geçtim Türkiye adına olimpiyata gidiyorum' diyemez Federasyondan müsade alması gerekir Müracaat ederse 'Ben Derya, Ahmet, Mehmet' tanımam Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaparız Fakat önce müracaat etmeli Bugüne değin böyle bir müracaatı olmadı'' Eğer Derya Büyükuncu'nun gerçekte böyle bir ricası varsa ve talebinde bir geç kalma olmazsa kendi masrafını kendi karşılayabilirNasılsa zurvivordan epeyce para kazandı deryabuyukuncuyakotuhaber5c4eb0c868e42pngalt :D:D :D:D :D:D  

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt