Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Derya Şensoy Kimdir

Derya Şensoy Kimdir
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Derya Şensoy Biyografisi

Derya Şensoy unlu tiyatro sanatcısı Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızıdırDerya Şensoy 1990 doğumlu olan guzel oyuncu Uskudar Amerikan Lisesi mezunudurDerya Şensoy Liseden mezun olduktan sonra New York'ta Parsons The New School for Design'da illustrasyon eğitimi aldıBu eğitiminin yanı sıra oyuncak tasarımı ve obje tasarımı uzerine de dersler almıştır

Derya Şensoy'un cocukluğundan bu yana vazgecemediği oyuncak takıntısını hep ilgi duyduğu takı tasarımıyla birleştirmiştir

ALT :wwwupluploadsderyasensoykimdir14947deryasensoykimdir14947ALT

Similar threads

Derya Şensoy Biyografisi Derya Şensoy ünlü tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızıdırDerya Şensoy 1990 doğumlu olan güzel oyuncu Üsküdar Amerikan Lisesi mezunudurDerya Şensoy Liseden mezun olduktan sonra New York'ta Parsons The New School for Design'da illustrasyon eğitimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Doksanlar Dizisi Derya Şensoy Kimdir? Bu konu; Doksanlar Dizisi Derya Şensoy Kimdir hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, atv ekranlarının yeni komedi dizisi Doksanlar fazla yakında yayında olacak Dizi için sıfırdan bir mahalle inşa ettiren Birol Güven bu dizisiyle de gösterişli Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ünlü oyuncu Derya Baykal, eski eşi Ferhan Şensoy'un vefatıyla ilgili yaşadığı acıyı anlattı. Baykal, "Haberi alınca çok berbat oldum, üstümü değişip kızıma gitmek istedim üstümü giyinemedim. İnanın hiç beklemiyordum." tabirlerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda usta oyuncu Ferhan Şensoy'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ünlü oyuncu Derya Baykal, eski eşi Ferhan Şensoy'un vefatıyla ilgili yaşadığı acıyı anlattı. Baykal, "Haberi alınca çok kötü oldum, üstümü değişip kızıma gitmek istedim üstümü giyinemedim. İnanın hiç beklemiyordum." ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda usta oyuncu Ferhan Şensoy'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un vefatının akabinde eski eşi toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırmıştı. Baykal, o paylaşımla ilgili birinci kez konuştu. Ünlü oyuncu Derya Baykal, geçtiğimiz aylarda hayatını yitiren eski eşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,752Kullanıcılar
owzşndddSon üye
Üst Alt