Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy ile duygulandıran paylaşımı!

Hoş geldin! TRtoor tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy ile duygulandıran paylaşımı!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
w6e9C_1631776296_5688.jpg

Oyuncu Derya Şensoy, 31 Ağustos'ta yaşamını yitiren babası Ferhan Şensoy ile bir karesini sosyal medya hesabında paylaştı.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, geçtiğimiz ay kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşama gözlerini yumdu. Ünlü tiyatrocunun vefatıyla sanat dünyası ve yakınları yasa boğuldu.

0kLLG_1631776205_2041.jpg

Türkiye'nin sevilen değerlerinden Ferhan Şensoy'un vefatını kızı Derya Şensoy "Canım babacığım uçtu göklere" notuyla paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu. Güzel oyuncu önceki gün babasıyla çekilen bir karesini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

uqaXt_1631776157_2011.JPG

Babasıyla yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaşan Derya Şensoy, "Gönlümüz bir buluttur duygular alçak uçar, işte gökyüzündeyiz..." ifadelerini kullandı.

MuYIY_1631776102_4769.JPG

Similar threads

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un eski eşi Derya Baykal sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Türk tiyatrosunun nadide isimlerinden Ferhan Şensoy, haziran ayında geçirdiği anjiyo sebebiyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Ünlü oyuncu Derya Baykal, eski eşi Ferhan Şensoy'un vefatıyla ilgili yaşadığı acıyı anlattı. Baykal, "Haberi alınca çok berbat oldum, üstümü değişip kızıma gitmek istedim üstümü giyinemedim. İnanın hiç beklemiyordum." tabirlerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda usta oyuncu Ferhan Şensoy'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'un ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, babasının cenaze töreniyle ilgili bilgileri paylaştı. Türk tiyatrosunun nadide değerlerinden biri olan Ferhan Şensoy, bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
31 Ağustos'ta ömrünü yitiren usta tiyatro sanatkarı Ferhan Şensoy'un ailesinin yaşadığı mahalledeki parka büstü yapıldı. Ünlü sanatkarın kızı Derya Şensoy, büstün açılışında göz yaşlarına boğuldu. Tiyatro duayeni Ferhan Şensoy, haziran ayında geçirdiği anjiyo nedeniyle bir müddettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
31 Ağustos'ta yaşamını yitiren usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'un ailesinin yaşadığı mahalledeki parka büstü yapıldı. Ünlü sanatçının kızı Derya Şensoy, büstün açılışında göz yaşlarına boğuldu. Tiyatro duayeni Ferhan Şensoy, haziran ayında geçirdiği anjiyo nedeniyle bir süredir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,510Konular
980,882Mesajlar
30,743Kullanıcılar
CyLH2OSon üye
Üst Alt