Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deryada Deryalıklar Suda Oynar Balıklar Şarkı Sozu

Deryada Deryalıklar Suda Oynar Balıklar Şarkı Sozu
0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Deryada Deryalıklar Suda Oynar Balıklar Şarkı Sozleri

Yine eskilerden guzel bir şarkının sozlerini sizlerle paylaşmak istedik Acem Kurdi makamında Deryada Daryalıklar Suda Oynar Balıklar Şarkısının sozleri

Iğdırın al alması ay balam,

Yemeye bal alması

Yar gelenden sonra yaramın sağalması olurem,

Olurem yar yetimem yar sevirem yar yar, ay balam ay,

Sevirem yar sevirem yar sevirem yar yar

Deryada deryalıklar ay balam

Suda oynar balıklar,

Ne bu sevda olaydı nede bu ayrılıklar olurem,

Olurem yar

Similar threads

Iğdır Turkuleri ve sozleri Iğdır yoresine ait Turkuler Uzerliyim CaddasınTurku Sozu Uzerliyim caddasın Yaman gozler patdasın Ağzın belam tokulsun Dert usdunden atlasın Uzerliksen havasan Hezar derde devasan Her yerdensen olasan Kaza bele savasan Uzerlik dene dene Tokulsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Ayşe Ozyılmazel Şarkı Sozleri Ayşe Ozyılmazel – Enerji Ayşe Ozyılmazel Tatlım Şarskı Sozleri Ayşe Ozyılmazel Şarkıları ENERJİ Cirkinim birşeye benzemem Balık etliyim suzulemem Biraz da sıyrık diyorlar Niye kapımda ağlıyorlar Cok cıtırsın iddialısın Koyduğum yerde kalırsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Sudan Bıkmış Balıklar dizisi 1 Bolumde Zeynep'in soylediği şarkı el gibi Sudan Bıkmış Balıklar Zeynep El Gibi şarkı sozu Ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden Oylece kalakaldım da deli hasretinle ben Bir yabancı selamın ile huzunlere daldım Kendi ellerimle ben beni kederlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Şanlıurfa Turkuleri,Şanlıurfa Turku Sozleri,Şanlıurfa yoresine ait Turkuler, En guzel Şanlıurfa Turkuleri Urfa'lıyam Ezelden Urfa'lıyam Ezelden Gonlum Gecmez Guzelden (Vay) Goynumun Gozu Cıksın Sevmez İdim Ezelden (Vay) Anam Olasan Omer Babam Olasan Omer Bensiz Kalasan Omer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Kars Turkuleri Kars Yoresine Ait Turkuler Kars Turku Sozleri Acem Kızı Silkinip de Hanovaya cıkınca Eylen Hanovada kal Acem Kızı Uğrun uğrun kaş altından bakınca Can telef ediyor gul Acem Kızı Canım kurban olsun kıymet bilene Belin ince boyun benzer fidana Ateşine yandı Tarsus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt