Desperate Housewives TÜRKİYE’DE CNBCe’de yayınlanan sevilen dizi ‘Desperate Housewives’ dizisinin ilerleyen bölümlerinde meşhur şarkıcı Robbie Williams ile futbolcu David Beckham’ın da rol alabileceği belirtiliyor Böyle iki yakışıklı adamın dizide rol olacak olması bilhassa hayranları açısından sevindirici Açık Konuşmak Gerekirse ben de sevdim bu fikri Ama ikilinin dizide eşcinsel bir çifti oynayacakları iddiası beni yıktı Dizinin yaratıcısı, Cherry, ‘Onları Wisteria Lane’e taşınan bir eşcinsel çift olarak düşünüyorum’ diye bir açıklamada bulunmuş Natürel çok ta lihsiz bir izah etme Bu adamları nasıl böyle abuk subuk bir rol için harcarlar, anlaşılabilir gibi yok Henüz kendilerine teklif götürülmemiş, önerge götürüldüğünde de böyle bir rolü kabul edeceklerini sanmam Niçin tüm bayan hayranlarını kaybetmeyi göze alsınlar ki Bütün dünyadaki kadınların gözdesi olan David ve Robbie’nni böyle bir risk alacaklarını sanmıyorum Ne olacağını bekleyip görmek gerekiyor Umarım beni yanıltmazlar STARAy Işığı ALTINOK